Dag van de Franse film 15 maart 2020

Locatie: De Kloveniersdoelen/Cinema Middelburg, Achter de Houttuinen 30 te Middelburg.

Programma:

11.30 uur: Film 1: La Vérité (Cast: Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Ludevine Sagnier).

13.15 uur: Lunch met een Frans tintje.

15.00 uur: Film 2: Roxane (Cast: Léa Drucker en Guillaume de Tonquédec).

De filmtickets zijn uitsluitend via de website van Cinema Middelburg te koop.

Normale prijs voor een ticket is 8,95 euro. Leden en cursisten van de Alliance française betalen 6 euro (dit dient u aan te vinken bij het kopen van de tickets). Vergeet niet uw Carte nationale mee te nemen 15 maart. Per transactie betaalt u 50 cent administratiekosten.

Indien u wilt deelnemen aan de lunch, dan dient u dit rechtstreeks te reserveren bij de Kloveniersdoelen.
 
De kosten bedragen 16 euro per persoon, exclusief genuttigde consumpties. U hoeft niets vooruit te betalen, dit kan op de dag zelf aan de kassa van de Kloveniersdoelen.
 
U kunt kiezen uit drie verschillende “Bourgondische lunches”:
 

VIS
twee zuurdesem boterhammen met een garnalenkroket, gerookte zalmsalade, een scampi pasteitje en een wisselend vegetarisch soepje.

VLEES
twee zuurdesem boterhammen met een rundvleeskroket , kip/kerriesalade, kippen  pasteitje en een wisselend vegetarisch soepje.

VEGETARISCH
twee zuurdesem boterhammen met een kaaskroket, ‘gezond Kloof’ (ei, avocado, mosterdmayonaise, tomaat en komkommer), paddenstoelen pasteitje en een wisselend vegetarisch soepje.

Reserveren  enkel en alleen via info@kloveniersdoelen.nl, onder vermelding van ‘ lunch 15 maart Dag van de Franse film AF de Walcheren’. Vermeld in uw bericht het aantal personen en voor welke lunch u kiest (vis, vlees of vegetarisch). U kunt zich uiterlijk tot en met vrijdag 13 maart opgeven voor de lunch.

Let op: de verschillende onderdelen van deze dag zijn afzonderlijk te boeken. Introducees zijn ook van harte welkom.