27 maart 2022 Conférence van Marc Dufossez:«Un voyage dans le Nord de la France». 

Franse taal en cultuur in Bergen op Zoom

Alliance Française Bergen op Zoom

Wij bieden Franse taalcursussen aan voor elk gewenst niveau, voor iedereen die zijn of haar Franse taalvaardigheden verder wil ontwikkelen.  

Ook organiseren wij regelmatig culturele evenementen en lezingen. 

Nieuws & Artikelen

Cursus

Atelier créatif 2022

Zin om creatief bezig te zijn en tegelijkertijd je Frans te verbeteren? Tijdens deze korte cursus doe je het beide, een portie gezelligheid krijg je erbij. Inhoud van de cursus

Lees verder »
Blog

La baguette, le pain quotidien

In Frankrijk worden dagelijks  33 miljoen baguettes verkocht/ gegeten. Dat is nog maar een schijntje van het aantal dat in Algerije wordt genuttigd: ruim 48 miljoen!!!De baguette wordt altijd geassocieerd

Lees verder »

Wil jij een cursus Frans volgen?

De Alliance Française Bergen op Zoom organiseert cursussen Frans op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen: taalcursussen, conversatiecursussen, atelier créatif, vakantiecursus Frans, Franse kunst, kindercursussen ter voorbereiding op de middelbare school.

De niveaus van de cursussen volgen het Europees kader voor de talen. De taalcursussen behandelen alle onderdelen van de Franse taal en zijn vooral gericht op het vergroten van de spreekvaardigheid. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de Franse cultuur in de breedste zin.

Ons aanbod

Cultureel programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk cultureel programma gericht op de Franse taal. Benieuwd?

Franse taalcursussen

Parlez-vous Français? Wil je de Franse taal beter onder de knie krijgen? Wij hebben een uitgebreid cursusaanbod! 

Cinema Paradiso

Cinema Paradiso is een Filmhuis dat als doel heeft om de betere Franse films te vertonen. Dat is zeker een kijkje waard! 

Word lid van de Alliance Française!