Franse taal en cultuur in Bergen op Zoom

Alliance Française Bergen op Zoom

Wij bieden Franse taalcursussen aan voor elk gewenst niveau, voor iedereen die zijn of haar Franse taalvaardigheden verder wil ontwikkelen.  

Ook organiseren wij regelmatig culturele evenementen en lezingen. 

Nieuws & Artikelen

Cursus

Diploma’s voor Basisschoolleerlingen

Félicitations!!! De kindercursussen Frans op basisschool Toermalijn in Halsteren en Lodijke in Bergen op Zoom zijn in april en mei afgesloten en wat hebben onze kleine taalwonders een fantastische prestatie

Lees verder »
Cursus

Start nieuwe cursusjaar 2024-2025

In de week van 30 september a.s. starten de Franse taal- en conversatiecursussen voor het nieuwe cursusjaar 2024-2025. Voorafgaand organiseert de Alliance Francaise Bergen op Zoom een informatieavond. Deze vindt

Lees verder »

Wil jij een cursus Frans volgen?

De Alliance Française Bergen op Zoom organiseert cursussen Frans op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen: taalcursussen, conversatiecursussen, atelier créatif, vakantiecursus Frans, Franse kunst, kindercursussen ter voorbereiding op de middelbare school.

De niveaus van de cursussen volgen het Europees kader voor de talen. De taalcursussen behandelen alle onderdelen van de Franse taal en zijn vooral gericht op het vergroten van de spreekvaardigheid. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de Franse cultuur in de breedste zin.

Ons aanbod

Cultureel programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk cultureel programma gericht op de Franse taal. Benieuwd?

Franse taalcursussen

Parlez-vous Français? Wil je de Franse taal beter onder de knie krijgen? Wij hebben een uitgebreid cursusaanbod! 

Cinema Paradiso

Cinema Paradiso is een Filmhuis dat als doel heeft om de betere Franse films te vertonen. Dat is zeker een kijkje waard! 

Word lid van de Alliance Française!