Alliance Française Kennemerland

Voorjaarscursussen vanaf mei

Het cursusjaar vordert gestaag en wij kondigen hierbij graag onze voorjaarscursussen aan, die in mei starten. Een mooie gelegenheid om (nader) kennis te maken met de Franse taal voor op vakantie, of om uw conversatievaardigheden nog beter onder de knie te krijgen.

Conversatie Frans voor halfgevorderden (A2-B1) en gevorderden (B2): Als u geen beginner meer bent, verrijk uw Frans dan nog verder met deze conversatiecursus. Er zijn dit jaar conversatiecursussen op verschillende niveau’s om de cursus nog beter op uw wensen te laten aansluiten.

Frans voor vakantie – beginnersBeheerst u de Franse taal nog niet op het niveau van een zelfstandige gebruiker, maar lijkt het u leuk om de basisvaardigheden te leren waarmee u zich op vakantie in Frankrijk tóch kunt redden? Dan helpen wij u graag op weg met deze voorjaarscursus.

Enchanté !

Wilt u een cursus Frans volgen bij Alliance Française Kennemerland? Wij stellen graag onze docenten voor.

Onze specialiteit is het geven van cursussen Frans van hoge kwaliteit. En naast cursussen Frans nog veel meer. Wij organiseren bijvoorbeeld ook culturele activiteiten, waar cursisten en andere geïnteresseerden nader kennis kunnen maken met de Franse cultuur. Wij maken deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 800 Alliances Françaises.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Cultureel programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils.

Cursusjaar 2021-2022

Wij hebben weer een breed cursusaanbod en een ambitieus cultureel programma.

U kunt zich via onderstaande knop nog inschrijven voor het cursusjaar 2021-2022.

Cursusschema 2021-2022

image (8)

Een overzicht van alle cursussen van dit seizoen.

Volg ons op Facebook

Quelle est l'opinion de nos cursistes ?

Onze partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.