Alliance Française Kennemerland

Het Franse Hart van Kennemerland

Enchanté !

Wilt u een cursus Frans volgen bij Alliance Française Kennemerland? Wij stellen ons graag aan u voor:

Onze specialiteit is het geven van cursussen Frans van hoge kwaliteit. En naast cursussen Frans nog veel meer. Wij organiseren bijvoorbeeld ook culturele activiteiten, waar cursisten en andere geïnteresseerden nader kennis kunnen maken met de Franse cultuur. Wij maken deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 800 Alliances Françaises.

Het cursusseizoen is gestart op 25 september 2023. Het tweede semester is begonnen op 12 februari 2024. U kunt wellicht nog instromen. Neem daarvoor contact op met onze cursuscoördinator. À bientôt!

Een samenvatting van alle cursussen van komend seizoen. 

Een overzicht van alle cursussen, data en voorwaarden van 2023-2024. 

Volg ons op Facebook

Chansons in intieme sfeerVan de liefde tot de dood, en van de voordelen van biologische groenten tot de economische crisis. Annemarie zingt over alles wat ze niet snapt. Met haar ontwapenende chansons – in Nederlands en Frans – doet ze opgewekt pogingen de wereld een beetje beter te begrijpen. Met humor, lichtheid en hier en daar een felle uithaal neemt ze haar publiek mee in haar zoektocht.Annemarie Brijder, singer-songwriter, treedt afwisselend op in Nederland en Frankrijk. Ze staat met haar liedjesvoorstelling in verschillende theaters en op poëziepodia. In 2019 won ze de Aanmoedigingsprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival. In Frankrijk speelde zij onder meer op chansonfestival Les Nuits du Chat in Montpellier en verzorgde zij het voorprogramma van chansonnier Yves Duteil in Vauvert. Vrijdag 1 maart is ze hier, bij ons in de intieme kleine zaal van Het Verhalenhuis!Meer informatie vindt u op www.alliance-francaise.nl/kennemerland/cultureel-programma-2023-2024/#Chansons #chansons #chansonsfrancaises #chansons #chansonsfrançaises #velserbroek #ijmuiden #kennemerland #overveen #bloemendaal #santpoort #spaarndam #driehuis #alliancefrançaise #français #aerdenhout #francais #heemstede #haarlem #alliancefrancaise ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Uitgelicht is de Franse schrijfster Colette, 150 jaar geleden geboren maar een ultramoderne vrouw!

Quelle est l'opinion de nos cursistes ?

Onze partners