Franse taal en cultuur in Ommen

Alliance Française Pays Bas

Wilt u een cursus Frans volgen in Ommen of Dalen?

Alle afdelingen van de Alliance Française in Nederland organiseren cursussen Frans op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen: extensieve en intensieve cursussen, algemeen Frans en conversatiegroepen maar er zijn mogelijkheden  ‘à la carte’, bijvoorbeeld voor bedrijven of voor uw specifieke wens.
Het aangeboden cursusprogramma kan per Alliance verschillen. De niveaus van de cursussen volgen het Europees kader voor de talen. De cursussen zijn vooral gericht op het vergroten van de spreekvaardigheid.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Cursussen Frans

Ieder seizoen verzorgen wij cursussen Frans, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan het gesproken Frans. De cursussen worden gegeven in Ommen en in Dalen.

Wilt u liever privéles, dan kan dat ook.

twee kanten

Taal en cultuur wil voor de Alliance Française zeggen dat de Franse cultuur aan de orde komt in de lessen Frans en ook dat tijdens de culturele avonden de Franse taal aan de orde komt.

Soirée Portes Ouvertes

Open Avonden
Soirées portes ouvertes
We kunnen ons voorstellen dat u eerst wilt kennismaken voordat u besluit zich in te schrijven voor een cursus Frans. Dat kan.
dinsdag 14 september in de Caroussel, van Reeuweijkstraat 5 Ommen
dinsdag 21 september in de Spinde, Wettringerlaan 1 Dalen

19:00 – 21:00 uur

Verwacht

Volgend seizoen kunnen we weer een klein aantal activiteiten organiseren. Een film, muziek enzovoort.

U boft als u cursist of lid bent van de Alliance Française. U kunt gratis lid worden van “Culturetèque”. Daarmee kunt u Franse kranten, tijdschriften, strips en boeken lezen en zelfs muziek beluisteren.
Maak een “compte” aan op https://www.culturetèque.com

Onze partners

We zijn onze leden dankbaar, die het mogelijk maken om het culturele programma aan te bieden.
Wilt u ook lid worden?
mail naar secr.ommen@afpb.nl