Franse taal en cultuur

Alliance Française Roermond

Bienvenue

De Alliance Française Roermond biedt cursussen Frans aan voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Daarnaast zien wij u graag bij een van onze activiteiten. U bent van harte welkom: bienvenue !

 

Actueel

Bonjour amies et amis de l’Alliance Française Roermond,

Overmorgen (vrijdag 11 maart) vindt er weer een soirée plaats! Een leuke en leerzame avond met Sylvain Lelarge over het thema wijn.
‘Le vin divin – conférence de Sylvain Lelarge: une soirée en l’honneur du vin. Et donc bien arrosée d’un bon verre et des plus belles chansons, poèmes et anecdotes sur ce thème éternel. Comment le vin a formé notre histoire et notre quotidien… Une soirée à jouir sans modération.
Toutes les chansons sont dotées d’une traduction.’
Een interactieve avond met onze vrolijke Fransman, met verhalen, gedichten en liedjes van vroeger en nu over het thema wijn.
Vrijdag 11 maart om 20:00u.
Locatie: Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13 in Roermond (Maasniel). QR-codes en mondkapjes zijn niet meer nodig, maar wat afstand is nooit verkeerd.
Soyez les bienvenus!

NB: In verband met de maatregelen m.b.t. het coronavirus zijn alle op deze website genoemde activiteiten onder voorbehoud.
De AF volgt de maatregelen van het RIVM om verspreiding van het
coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

 
 
 
 
 
 
 

Wat kunt u bij ons verwachten?

Franse Taalcursus

Kom voor het juiste instapniveau naar de info-avond op di. 31 augustus 2021. Bij vragen kunt u ook de cursusleider bellen.

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils.

 

 

Café Français

In Grand café Blond & Blond gelegen aan de Roerkade, bieden wij een unieke gelegenheid om in een ongedwongen sfeer Frans te praten.