Franse taal en cultuur

Alliance Française Roermond

Bienvenue

De Alliance Française Roermond biedt cursussen Frans aan voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Daarnaast zien wij u graag bij een van onze activiteiten. U bent van harte welkom: bienvenue !

 

Actueel

Bonjour ami(e)e de l’Alliance Française Roermond.

Het is zomer, l’été, en de activiteiten van de Alliance Française liggen even stil. Mocht u de komende weken gewoon thuis zijn dan willen wij u even wijzen op 2 Franse films in de ECI Roermond. Vanaf 7 juli draait ‘Illusions perdues’. Het is een historisch verhaal, nu over een jonge idealistische dichter, die in Parijs beroemd wil worden, maar daar merkt dat de realiteit er één is van geld en valse schijn. Vanaf 28 juli draait ‘Encore’. Een film van Cédric Klapisch, die in de Volkskrant enthousiast besproken wordt. Het gaat over een jonge balletdanseres, die nooit meer zal kunnen dansen. Of toch?

Onthoud ook even deze datum voor de nabije toekomst:

29 augustus: info-avond nieuwe cursus.

Mocht u nog op vakantie gaan dan wensen wij u bonnes vacances!

NB: In verband met de maatregelen m.b.t. het coronavirus zijn alle op deze website genoemde activiteiten onder voorbehoud.
De AF volgt de maatregelen van het RIVM om verspreiding van het
coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

 
 
 
 
 
 
 

Wat kunt u bij ons verwachten?

Franse Taalcursus

Kom voor het juiste instapniveau naar de info-avond op di. 31 augustus 2021. Bij vragen kunt u ook de cursusleider bellen.

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils.

 

 

Café Français

In Grand café Blond & Blond gelegen aan de Roerkade, bieden wij een unieke gelegenheid om in een ongedwongen sfeer Frans te praten.