Frans leren voor je vakantie of werk? Schrijf je in voor een korte cursus!

Franse taal en cultuur in Gouda en omgeving

Alliance Française

Komende activiteit: 12 januari 2022 – 20.00 uur

Café français 

Grand Café Central, Markt 22, 2801 JJ Gouda

Wil je een cursus Frans volgen?

Is de taal voor jou ook een brug naar je Franse kennis(sen)?  Dan ben je bij ons ’à la bonne adresse’. 

Alliance Française Gouda – Reeuwijk – Alphen aan den Rijn – Capelle aan den IJssel  

Dé specialist in taalcursussen Frans voor alle niveaus!

Het laatste nieuws

        

CULTURELE ACTIVITEITEN TOT EIND 2021 GEANNULEERD – MELD JE AAN VOOR HET CAFE FRANCAIS IN JANUARI 2022!

Vanwege de huidige situatie met betrekking tot corona heeft de overheid de maatregelen weer aangescherpt. Helaas zijn wij daarom genoodzaakt om alle culturele activiteiten tot het einde van het jaar te annuleren. Graag ontmoeten we je weer op woensdag 12 januari 2022 tijdens het Café français.

Het Café français is een gezellige en informele avond die voor iedereen toegankelijk is: cursisten, docenten, leden, scholieren, studenten, Franstaligen in onze regio… iedereen die Frans wil praten is van harte welkom! De toegang is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. We doen bijvoorbeeld spelletjes of een quiz, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een praatje maken in het Frans. Omdat de avond in het teken staat van ‘Epiphanie’, oftewel Driekoningen, mag de traditionele Franse Driekoningenkoek op deze avond natuurlijk niet ontbreken. 

Toegang: gratis voor alle geïnteresseerden We vinden het fijn als je je vooraf even aanmeldt via deze link.

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN CURSUS FRANS!

Ben je een liefhebber van de Franse taal en cultuur? Denk je er al een tijdje over om een cursus bij ons te volgen, maar heb je onze inschrijfavond begin september gemist? Geen nood, je kunt je nog steeds aanmelden voor één van onze cursussen! Neem contact op met cursuscoördinator Valérie Charbey en laat je informeren over de mogelijkheden.

E-mail: gouda@afpb.nl  – Telefoon: 06 – 24 19 90 13 


Wat kun je bij ons verwachten?

Cursussen Frans

We bieden je een grote variatie aan cursussen Frans. Hierdoor vind je altijd een cursus die bij jou past. En natuurlijk helpen we je de juiste keuze te maken.
A bientôt!

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen we een aantrekkelijk cultureel programma met voor ieder wat wils. Activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen, maar ben je lid of cursist, dan krijg je korting.

Vertaalservice

Wil je een tekst laten vertalen uit het Frans? Of moet je juist een brief of mail opstellen in het Frans? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie. 
 

Onze partners