Frans leren voor je vakantie of werk? Schrijf je in voor een korte cursus!

Franse taal en cultuur in Gouda en omgeving

Alliance Française

Komende activiteit: 16 juni 2022 

Lezing Paul Gauguin – Giulia Franceschini  

Online

Wil je een cursus Frans volgen?

Is de taal voor jou ook een brug naar je Franse kennis(sen)?  Dan ben je bij ons ’à la bonne adresse’. 

Alliance Française Gouda – Reeuwijk – Alphen aan den Rijn – Capelle aan den IJssel  

Al meer dan 65 jaar dé specialist in Franse taal en cultuur in jouw regio!

Het laatste nieuws

 

                                                      

ONLINE LEZING OVER PAUL GAUGUIN!

Op donderdag 16 juni kun je om 20.30 uur deelnemen aan een gratis online lezing over Paul Gauguin: post-impressionistische schilder, leider van de School van Pont-Aven en inspirator van de Nabis. Gauguin wordt beschouwd als één van de belangrijkste Franse schilders van de 19e eeuw en één van de grootste voorlopers van de moderne kunst, samen met Klimt, Cézanne, Munch, Seurat en van Gogh. De lezing is onderdeel van een hele reeks, getiteld ‘Oh’, die tot stand is gekomen dankzij een samenwerkingsverband tussen de Alliances françaises van Portugal, Spanje, Polen, België en Nederland.

Schrijf je hier in. Deelname is gratis!

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN CURSUS FRANS!

Ben je een liefhebber van de Franse taal en cultuur? Denk je er al een tijdje over om een cursus bij ons te volgen, maar is het er het afgelopen jaar niet van gekomen? Wil je na de zomervakantie in La douce France dat heerlijke vakantiegevoel nog even vasthouden? In september gaan onze cursussen weer van start! Neem alvast eens contact op met cursuscoördinator Valérie Charbey en laat je informeren over de mogelijkheden.

E-mail: gouda@afpb.nl  – Telefoon: 06 – 24 19 90 13 


Wat kun je bij ons verwachten?

Cursussen Frans

We bieden je een grote variatie aan cursussen Frans. Hierdoor vind je altijd een cursus die bij jou past. En natuurlijk helpen we je de juiste keuze te maken.
A bientôt!

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen we een aantrekkelijk cultureel programma met voor ieder wat wils. Activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen, maar ben je lid of cursist, dan krijg je korting.

Vertaalservice

Wil je een tekst laten vertalen uit het Frans? Of moet je juist een brief of mail opstellen in het Frans? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie. 
 

Onze partners