Frans leren voor je vakantie of werk? Schrijf je in voor een korte cursus!

Franse taal en cultuur in Gouda en omgeving

Alliance Française

Komende activiteit: 21 t/m 23 april 2023

Reis naar Pontoise en Auvers-sur-Oise

FRANKRIJK

Wil je een cursus Frans volgen?

Is de taal voor jou ook een brug naar je Franse kennis(sen)?  Dan ben je bij ons ’à la bonne adresse’. 

Alliance Française Gouda – Reeuwijk – Alphen aan den Rijn – Capelle aan den IJssel  

Al meer dan 65 jaar dé specialist in Franse taal en cultuur in jouw regio!

Het laatste nieuws

 

VAN GOGH IN AUVERS. ZIJN LAATSTE MAANDEN

In het jubileumjaar 2023 organiseert het Van Gogh Museum samen met Musée d’Orsay een grootse tentoonstelling over de periode die Vincent van Gogh de laatste maanden van zijn leven doorbracht in Auvers-sur-Oise. De tentoonstelling Van Gogh in Auvers. Zijn laatste maanden. De tentoonstelling is te bezichtigen van 12 mei t/m 3 september 2023. Zeker voor diegenen die meegaan met onze reis: zet de datum vast in je agenda, want dit is een mooie kans om nog even na te genieten!

Waar: Van Gogh Museum Amsterdam

Wanneer: 12 mei t/m 23 september 2023

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN KORTE CURSUS FRANS!

Ben je een liefhebber van de Franse taal en cultuur? Denk je er al een tijdje over om een cursus bij ons te volgen, maar is het er het afgelopen jaar niet van gekomen? Wil je nog vóór je deze zomer op vakantie gaat naar La douce France je Frans bijspijkeren? Aarzel dan niet en geef je op voor één van onze korte cursussen: Frans voor beginners, Zakelijk Frans of Frans voor op vakantie. We starten vanaf januari; kijk hier voor meer informatie. Toch nog een vraag? Neem gerust contact op met cursuscoördinator Valérie Charbey.

Contactformulier  – Telefoon: 06 – 24 19 90 13 


Wat kun je bij ons verwachten?

Cursussen Frans

We bieden je een grote variatie aan cursussen Frans. Hierdoor vind je altijd een cursus die bij jou past. En natuurlijk helpen we je de juiste keuze te maken.
A bientôt!

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen we een aantrekkelijk cultureel programma met voor ieder wat wils. Activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen, maar ben je lid of cursist, dan krijg je korting.

Vertaalservice

Wil je een tekst laten vertalen uit het Frans? Of moet je juist een brief of mail opstellen in het Frans? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie. 
 

Onze partners