Word Ami(e)

Word Ami(e)!

 • Door ami(e) te worden steunt u de Alliance Française Kennemerland, een organisatie zonder winstoogmerk maar ook zonder enige vorm van  subsidie. De stichting staat onder de hoede van vrijwilligers.
 • Als ami(e) krijgt u 10% korting op onze Ateliers.
 • Als ami(e) krijgt u tegen gereduceerd tarief toegang tot alle culturele activiteiten van AF Kennemerland. 
 • U heeft recht op onderstaande kortingen.
 • U maakt deel uit van de Cercle d’Amis en ontvangt een digitale Carte Nationale. Hiermee kunt u culturele activiteiten van alle afdelingen van Alliance Française bezoeken, soms gratis, soms tegen gereduceerd tarief, maar wel wereldwijd
 • Via de Nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het actuele culturele programma en van Frans georiënteerde activiteiten in de regio.
 • U ontvangt een digitale Carte Nationale, die u kunt uploaden op uw smartphone. Wij helpen u graag met het uploaden op een van de culturele avonden of open dag. Heeft u geen smartphone? Geen punt, dan passen wij ons aan u aan. Neemt u daarvoor even contact met ons op via pres.kennemerland@afpb.nl 
 • Het tarief geldt voor de duur van één jaar, het seizoen loopt van 1 september tot en met 31 augustus.
 • Het tarief is € 30,- voor een Ami(e) individueel, en € 50,- voor een Couple (stel)
De digitale ledenpas
Individueel € 30
Couple (Stel) € 50

Kortingen:

U ontvangt 10% korting op de Ateliers van AF Kennemerland

Tegen gereduceerd tarief toegang tot de culturele activiteiten van AF Kennemerland

U kunt gratis gebruik maken van alle francofone materialen in de mediatheek, de Culturethèque (e-boeken, audioboeken, podcasts, films, tijdschriften, muziek, documentaires, kranten)

Korting op door andere Alliances georganiseerde culturele activiteiten, wereldwijd

Korting op een jaarabonnement op het tijdschrift EN ROUTE, een tweemaandelijks tijdschrift over Frankrijk, de Fransen en de Franse taal. U betaalt € 29,50 i.p.v. € 32,- (tel. 0900 – 226 52 63);

Korting in het restaurant van de Alliance Française op de Boulevard Raspail 101 in Parijs;

Uw digitale ledenpas downloaden

Wanneer u zich heeft aangemeld als Ami(e) of wanneer u automatisch Ami(e) bent doordat u een wekelijkse cursus bij Alliance Française Kennemerland volgt, ontvangt u de digitale ledenpas. (U heeft hierover een e-mail ontvangen.) Met deze pas kunt u gratis gebruik maken van Culturethèque. Om een account aan te kunnen maken bij Culturethèque heeft u het nummer nodig dat op uw digitale ledenpas staat. U kunt de pas op de volgende manier op uw smartphone downloaden:

1. Ga naar https://mijn.ledenpas.nl/af en kies rechtsonder 'Registreer je hier'
 • U vult in het volgende scherm uw e-mailadres in waarop u van Alliance Française Kennemerland uw e-mail ontvangt, en klikt op verzenden.
 • U ontvangt nu een e-mail van info@ledenpas.nl met een link om de pas te activeren.
 • U kiest vervolgens zelf een wachtwoord. Klik op “Pas activeren”.
 • Wanneer u met uw smartphone opnieuw naar https://mijn.ledenpas.nl/af gaat kunt u inloggen en verschijnt uw persoonlijke ledenpas. Deze kunt u downloaden op uw telefoon. Dat gaat op elke telefoon op een andere manier, hier zijn een paar suggesties:
  – tik in het menu op “toevoegen aan startscherm”
  – tik op het “delen”-icoontje en vervolgens op “zet op beginscherm”
  – tik in het menu op “opslaan in bladwijzers” (dan heeft u een snelkoppeling in uw internetbrowser)
  – met een app om snelkoppelingen op uw scherm te plaatsen, zoals “shortcutmaker”. Deze vindt u in de app-store/playstore.

Let op: de ledenpas is geen app maar een snelkoppeling naar uw persoonlijke lidmaatschapspagina.

Bent u nog geen Ami(e)? Als Ami(e) steunt u de Alliance Française Kennemerland, een organisatie zonder winstoogmerk maar ook zonder enige vorm van  subsidie. De stichting staat onder de hoede van vrijwilligers.

Kijk op deze pagina naar alle voordelen die u heeft of meld u aan in de Boutique.