Het bestuur & vacatures

Comité - Het bestuur

Voorzitter

Mevr. Christine van Meer – Waller

Secretaris

Mevr. Sonja Bakker

Penningmeester

Mevr. Saranne Nowacki

Onze overige medewerkers

Cursuscoördinator

Mevr. Lucia Weve

Pedagogisch coördinator

Mevr. Nathalie van Zutphen

Webmaster

Mevr. Esther Rogmans

Vacature: Penningmeester Stichting Alliance Française Kennemerland

Binnen het bestuur van Stichting Alliance Française Kennemerland komt de bestuursfunctie van Penningmeester vrij. Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die deze bestuursfunctie van onze non-profit organisatie wil vervullen.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden?
Wie zoeken wij?
Over de stichting

Onze stichting bestaat uit het bestuur: Voorzitter, Penningmeester en Secretaris, Cursuscoördinator, Pedagogisch coördinator, Webmaster en een team van 8 gekwalificeerde, ervaren docenten. 

Onze specialiteit is het geven van cursussen Frans van hoge kwaliteit. En naast cursussen Frans nog veel meer. Wij organiseren bijvoorbeeld ook culturele activiteiten, waar cursisten en andere geïnteresseerden nader kennis kunnen maken met de Franse cultuur. Wij maken deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 800 Alliances Françaises. Kijk op onze website voor meer informatie: www.alliance-francaise.nl/kennemerland.

Interesse?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen met C.V. naar tres.kennemerland@afpb.nl met pres.kennemerland@afpb.nl op CC. Voor verdere inlichtingen kunt u bellen met voorzitter Christine van Meer – Waller op 06-53830981.