Het bestuur & Vacatures

Comité - Het bestuur

Voorzitter

Mevr. Christine van Meer – Waller

Secretaris

Mevr. Sonja Bakker

Penningmeester

De heer Jan Zonjee

Onze overige medewerkers

Cursuscoördinator (tijdelijk)

De heer Jan Zonjee

Coördinator Cultuur

Mevr. Ingrid Hardebol

Webmaster

Mevr. Chris Frölich

Vacatures

Twee vacatures Cursus, Communicatie en Organisatie 

Op dit moment hebben zowel de cursuscoördinator als de secretaris een andere weg ingeslagen in hun carrière. Hoewel we hen zeer gaan missen biedt het ons ook een unieke kans.

De afgelopen jaren heeft AF Kennemerland al flink gemoderniseerd door de aanmaak van een webwinkel, een digitale administratie en bereikbaarheid en social media. De cursuscoördinatie en het secretariaat zijn door de digitalisering flink met elkaar verweven. Er liggen behalve het organiseren van alle cursussen en activiteiten ook taken van communicatie met de cursisten, docenten en derden. De taken zijn deels administratief, maar bovenal communicatief en organisatorisch te noemen. AF Kennemerland is te groot om het werk door één vrijwilliger te laten verrichten. Daarom zoeken wij twee vrijwilligers die er zin in hebben de organisatie verder te moderniseren en te ontwikkelen. Twee vrijwilligers met elk een nieuwe taakomschrijving die we in overleg vaststellen.

Wat we bieden:

Wat we bieden is een enthousiast team van een voorzitter, penningmeester, cultuurcoördinator en een webmaster. Allen vrijwilligers die de organisatie een warm hart toedragen en willen laten groeien tot een gezonde en bloeiende stichting, die niet meer weg te denken is in Kennemerland.

Wat we vragen:

Heb je werkervaring op HBO-niveau, houd je van organiseren en regelen, communiceren en ben je digitaal handig (e-mail, excel, Google Drive) en wil je je inzetten voor de liefde van de Franse taal en Cultuur, stuur ons dan een bericht! (Ook als je deze digitale handigheden nog niet uitgebreid onder de knie hebt, alles is namelijk te leren.) 

Neem contact op met
Christine van Meer-Waller,
tel 06-53830981
pres.kennemerland@afpb.nl

Foto: Bart Jonker (Heemsteder)