Lid worden van de Alliance Française Gouda

Lidmaatschap Alliance Française Gouda

De Alliance Française Gouda is een stichting die als doel heeft om de belangstelling voor en de kennis van de Franse taal en cultuur te vergroten. Als je Frankrijk ook een warm hart toedraagt maar niet direct een cursus wilt of kunt volgen, is het misschien een ‘bonne idée’ lid om lid bij ons te worden.

Het lidmaatschap kost slechts € 25,– per persoon per jaar en biedt vele voordelen. Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen (dan ga je akkoord met automatische incasso) of door een mail te sturen naar gouda@afpb.nl. Natuurlijk kun je ook eerst bellen: 06 – 24 10 90 13. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen moet je vóór 1 augustus opzeggen. 

Als je liever niet wilt betalen middels automatische incasso kun je de contributie ook overmaken op rekeningnummer NL17 INGB 0003805800 ten name van de Stichting Alliance Française Gouda.

Lidmaatschapsvoordelen

Inschrijfformulier

  Betalingswijze: automatische incasso. Het lidmaatschap van de Alliance Française Gouda kost € 25,-- per persoon per jaar.

  Aanhef

  Voorletters en roepnaam *

  Achternaam *

  Straat en huisnummer *

  Postcode en woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

   

   

  Rekeningnummer

  Ten name van

  Woonplaats

  Hoe ben je in contact gekomen met de Alliance Française Gouda?

  Velden met een * zijn verplicht.

  Als je dit formulier instuurt ga je akkoord met betaling via automatische incasso. Je hebt altijd de mogelijkheid om het geïncasseerde bedrag binnen 56 kalenderdagen door je bank te laten terugstorten.

  Zodra je het formulier verstuurd hebt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Geen mail gekregen? Controleer dan even je spambox.