Taalcursussen 2020-2021

Welke cursus moet ik kiezen?

Taaltest

Wilt u graag een cursus Frans gaan volgen, maar heeft u geen idee welk niveau u nu heeft? Ga dan naar de online taaltest.

Halverwege het cursusjaar instromen

Onze lessen gaan door. Als het kan komen we samen in ‘t Warnshuus en als dat niet kan geven we de lessen en linge.
Heeft u zin om Franse les te volgen? U bent van harte welkom.
U kunt natuurlijk eerst de taaltest doen zodat u een indruk krijgt van uw niveau. Heeft u daarna nog vragen dan neemt u contact op met de directrice des cours op 0575 54 74 20 of cursus.zutphen@afpb.nl

Wij volgen de niveau indeling van het Europees referentiekader voor talen (ERK). Klik op de onderstaande link voor het overzicht. 

Algemene informatie cursussen 2020 - 2021

Informatie en inschrijving

Of kom naar de inschrijfavond op 10 september tussen 19.00 en 21.00 uur of de inschrijfochtend op 12 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur in ‘t Warnshuus in Warnsveld.

U kunt zich opgeven voor de cursussen via onze winkelEen ander mogelijkheid is door het inschrijfformulier hier te downloaden. 
Vul dit formulier volledig in en mail het naar cursus.zutphen@afpb.nl of stuur het op naar Cursusadministratie Alliance Française Zutphen p/a Wilgestraat 9, 7204 DP Zutphen. 

Uw inschrijving is pas compleet als u het cursusgeld online heeft betaald via onze winkel of heeft overgemaakt naar rekeningnummer NL 55 ABNA 0405 8927 72.

Groepsgrootte

De lessen worden gegeven in kleine groepen en bestaan uit 22 wekelijkse lessen van 1,5 uur (m.u.v. de schoolvakanties).
De cursussen starten in week 40 van 2020 (28 september) en eindigen in week 12 in 2021 (28 maart).

NB Wij behouden ons het recht voor om klassen te splitsen of samen te voegen bij veel of weinig aanmeldingen. In de week voordat de cursus begint, ontvangt u een bevestiging met definitieve datum, tijd en plaats van de cursus.

Kosten

De kosten voor een cursus van 22 lessen van 1½ uur bedragen € 220,- inclusief lidmaatschap, exclusief boek.
De kosten van een cursusboek liggen tussen de € 40,- à € 50,- per boek, afhankelijk van de te volgen cursus. U dient deze boeken zelf aan te schaffen, bijvoorbeeld bij Van Someren & Ten Bosch.

Deze kosten kunnen voor inwoners van Zutphen vergoed worden via de meedoen-regeling. Klik hier voor de voorwaarden. Op deze pagina kunt u ook een formulier te downloaden. 

Cursuslocatie

Alle cursussen worden gegeven in het Warnshuus, Dreiumme 43, 7232 CN Warnsveld.