Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Opgericht: 27 juni 2023

Word je ook lid?

Lidmaatschap Alliance Française Stedendriehoek

Heb je ook zoveel zin om weer naar Frankrijk op vakantie te gaan en wil je je hierop voorbereiden? Of wil je de Franse sfeer ook in Apeldoorn, Deventer en Zutphen beleven?

Je bent van harte welkom om lid te worden van de Alliance Française Stedendriehoek.

De Alliance Française Stedendriehoek heeft als doel de belangstelling voor en de kennis van de Franse taal en cultuur te bevorderen. 

Dat doen we graag……. voor, door, dankzij én met onze leden! 

Lidmaatschapsvoordelen

Met het lidmaatschap

  • heb je gratis toegang tot alle culturele activiteiten van de Alliance Française Stedendriehoek én tot de activiteiten van de overige 33 Alliances Françaises in Nederland (tenzij anders vermeld);
  • krijg je 6% korting op alle taal- en themacursussen. Bij het afrekenen vul je de code paris in. Deze  wordt geaccepteerd na controle van je e-mailadres. Let op: Als je je als lid aanmeldt, moet er een koppeling gemaakt worden in de administratie alvorens de korting kan worden verrekend. Dit duurt normaal maximaal 2 dagen;
  • ontvang je negen keer per jaar de nieuwsbrief Le Fil des Trois Villes met een overzicht van allerlei Franse culturele activiteiten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omgeving;
  • kun je gratis gebruik maken van de digitale bibliotheek Culturethèque met toegang tot meer dan 3000 Franstalige kranten, tijdschriften, muziek, films, podcasts, etc;
  • krijg je korting op een jaarabonnement op het tijdschrift En Route (€ 28,50 i.p.v. € 30,00). Neem daarvoor telefonisch contact op via 06 – 8129 0950.

Voor toegang tot de evenementen van de Alliance Française Stedendriehoek heb je geen Carte Nationale, de lidmaatschapskaart van de Alliance Française, nodig. Als je elders in het land een evenement van een van de Alliances wilt bezoeken, heb je de Carte Nationale wel nodig. Je kunt deze per mail aanvragen bij onze voorzitter.

De contributie bedraagt  €30,- per persoon per jaar, of €45,- per paar per jaar. De eerste keer betaal je in de webwinkel. Daarna wordt het lidmaatschapsgeld jaarlijks geïnd via een automatische incasso. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. Het kan voorkomen dat deze in je “spam” box terechtkomt. Door te betalen via de webwinkel ga je akkoord met de automatische incasso voor de daaropvolgende jaren.

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, moet dit vóór 1 juni gebeuren. Dat kan schriftelijk of per mail aan de ledenadministratie.

Cursisten zijn geen lid maar hebben wel gratis toegang tot de culturele activiteiten van de Alliance Française Stedendriehoek (tenzij anders aangegeven).