Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Opgericht: 27 juni 2023

Wordt u ook lid?

Lidmaatschap Alliance Française Stedendriehoek

Heeft u ook zoveel zin om weer naar Frankrijk op vakantie te gaan en wilt u zich hierop voorbereiden of wilt u de Franse sfeer ook in Apeldoorn, Deventer en Zutphen beleven?

U bent van harte welkom om lid te worden van de Alliance Française Stedendriehoek.
De Alliance Française Stedendriehoek is een vereniging die als doel heeft het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van de Franse taal en cultuur.

De contributie bedraagt  €30,- per persoon per jaar, of €45,- per paar per jaar.
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen dient u dit vóór 1 juni te doen.

Betalingswijze: de eerste keer betaalt u in de webwinkel. Daarna wordt jaarlijks het lidmaatschapsgeld geïnd via een automatische incasso. U kunt desgewenst het geïncasseerde bedrag binnen 56 kalenderdagen door uw bank laten terugstorten.

Bij elke aanvraag sturen wij een e-mail ter bevestiging. Het komt voor dat onze reactie op uw aanvraag in uw “spam” box terechtkomt.

NB: door te betalen via de webwinkel gaat u akkoord met de automatische incasso voor de daaropvolgende jaren.

NB: cursisten zijn geen lid, maar hebben wel gratis toegang, tenzij anders aangegeven, tot de culturele activiteiten van de vereniging Alliance Française Stedendriehoek.

Lidmaatschapsvoordelen met uw lidmaatschapskaart (Carte Nationale):

Met het lidmaatschap

  1. krijgt u (meestal) gratis toegang tot alle culturele activiteiten van de Alliance Française Stedendriehoek én tot de activiteiten van de overige 33 Alliances Françaises in Nederland.
  2. krijgt u op al onze cursussen en ateliers 6% korting. Bij het afrekenen moet u de code paris invullen, die  geaccepteerd wordt na automatische controle van uw e-mailadres. Let op: Als u zich als lid aanmeldt moet er koppeling gemaakt worden in de administratie alvorens de korting kan worden verrekend. Dit duurt normaal maximaal 2 dagen.
  3. ontvangt u maandelijks de Nieuwsbrief met een overzicht van allerlei Franse culturele activiteiten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omgeving.
  4. kunt u gratis gebruik maken van de digitale bibliotheek Culturethèque met toegang tot meer dan 3000 Franstalige kranten, tijdschriften, muziek, films, podcasts, etc.
  5. krijgt u een korting op een jaarabonnement op het tijdschrift EN ROUTE, € 28,50 i.p.v. € 30,00 (Tel: 00 31 (0)6 812 90 950)

Voor toegang tot evenementen van de Alliance Française Stedendriehoek heeft u geen Carte Nationale nodig.

Als u elders in het land een evenement van een van de Alliances wilt bezoeken heeft u die Carte Nationale wel nodig. U kunt deze digitale Carte aanvragen bij onze présidente, e-mail: pres.stedendriehoek@afpb.nl.