Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Opgericht: 27 juni 2023

Nieuwsbrief Alliance Française Stedendriehoek heet vanaf nu:

Le Fil des Trois Villes

Bedenk de naam voor de nieuwsbrief van Alliance Française Stedendriehoek en win een jaarabonnement op En Route!

Het samengaan van de Alliances Françaises Apeldoorn, Deventer en Zutphen betekent ook dat we van drie nieuwsbrieven naar één nieuwsbrief gaan. De huidige Nieuwsbrief (Apeldoorn), Dernier Cri (Deventer), en Nouvelles (Zutphen) verdwijnen en daarvoor in de plaats verschijnt de nieuwsbrief van Alliance Française Stedendriehoek. 

Met de nieuwsbrief houden wij u, zoals u van ons gewend bent, maandelijks op de hoogte van onze activiteiten, en van andere activiteiten met een Frans tintje in de regio.

Deze nieuwsbrief verdient een nieuwe naam, vinden wij. En hiervoor vragen we uw
suggesties! Laat uw creativiteit spreken en bedenk een naam die volgens u goed past bij de nieuwsbrief van Alliance Française Stedendriehoek. Kiezen wij uw inzending, dan ontvangt u een jaarabonnement op Frankrijktijdschrift En Route cadeau! (naar een adres in Nederland). Uw naamsuggestie kunt u tot en met 15 juni 2023 per mail sturen naar: facebook.stedendriehoek@afpb.nl. Na deze datum kiezen we de winnende naam, die we bekendmaken in – uiteraard – de nieuwsbrief en op social media.

En de winnende naam is geworden: 

Le Fil des Trois Villes

Voor de naam van de nieuwsbrief hebben we een winactie uitgeschreven. In totaal kwamen er 44 suggesties binnen.

Het bestuur heeft gekozen voor de inzending van Herman Zweering; Le Fil des Trois Villes, de draad geeft de verbinding aan in de stedendriehoek en drie steden is ook een echo naar de roman Les trois villes (Lourdes,  Rome et Paris) van Émile Zola.  De heer Zweering kan binnenkort het jaarabonnement op En Route tegemoet zien. 

Elke maand geven we een nieuwsbrief uit, waarin we aangeven wat er te doen is de komende periode.

Hier vindt u de laatste uitgave oktober 2023

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar: web.stedendriehoek@afpb.nl of vul uw gegevens hieronder bij de footer in. Hetzelfde mailadres kunt u gebruiken als u geen mailings meer wilt ontvangen van de Alliance Française Stedendriehoek. U kunt ook het vakje onder de nieuwsbrief hiervoor gebruiken.