Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Opgericht: 27 juni 2023

Nieuwsbrief Alliance Française Stedendriehoek heet vanaf nu:

Le Fil des Trois Villes

Met de nieuwsbrief houden wij u, zoals u van ons gewend bent, maandelijks op de hoogte van onze activiteiten en van andere regionale activiteiten met een Frans tintje. De naam van de nieuwsbrief, Le Fil des Trois Villes, staat voor de verbinding in de stedendriehoek. Drie steden is bovendien een echo naar de roman Les trois villes (Lourdes,  Rome et Paris) van Émile Zola.  

Hier vindt u de meest recente nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Alliance Française Stedendriehoek ? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar web.stedendriehoek@afpb.nl of door onderaan deze pagina uw gegevens in te vullen bij “Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief”. U ontvangt de nieuwsbrief per mail. 

Het bovengenoemde mailadres kunt u ook gebruiken als u geen mails meer wilt ontvangen van de Alliance Française Stedendriehoek. U kunt ook uitschrijven vanuit de nieuwsbrief door helemaal onderaan te klikken op “Hier kunt u uitschrijven”. 

Het samengaan van de Alliances Françaises Apeldoorn, Deventer en Zutphen (in juni 2023) betekent dat we van drie nieuwsbrieven naar één nieuwsbrief zijn gegaan. Le Fil des Trois Villes is de nieuwsbrief van Alliance Française Stedendriehoek.