Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Opgericht: 27 juni 2023

Culturele agenda

Een van de doelen van Alliance Française Stedendriehoek is het organiseren van culturele activiteiten met betrekking tot Frankrijk. Hiervoor bieden we elk seizoen een gevarieerd cultureel programma, met afwisseling tussen Frans en Nederlands. We bieden onder andere muziek, cafés français, lezingen en films.

Je kunt door de culturele agenda bladeren en desgewenst kiezen voor een andere weergave. Door te klikken op één van de activiteiten kun je

  • meer informatie lezen over de activiteit,
  • je (indien nodig) aanmelden voor de betreffende activiteit,
  • de betreffende activiteit in je eigen agenda (bijvoorbeeld Google of Outlook) laten zetten (via de knop Toevoegen aan Kalender).  
 
Om je een volledig overzicht te bieden van de mogelijkheden zijn in de agenda, naast de culturele activiteiten, ook de themacursussen opgenomen. Je kunt voor de meeste themacursussen inschrijven voor de gehele reeks maar ook voor één losse les (maximaal 2 per cursusjaar).  Kom je dus iets interessants tegen……. aarzel niet, doe jezelf een plezier en schrijf je in voor een themacursus (of voor een losse les)! Vanuit de agenda kun je meer informatie bekijken en desgewenst inschrijven.