Evenementen

Activités Culturelles - Culturele activiteiten

Eén van de doelstellingen van de Alliance Française Apeldoorn is het organiseren van culturele evenementen die te maken hebben met Frankrijk. Daarvoor stellen wij elk seizoen een gevarieerd programma samen afwisselend in het Frans en in het Nederlands. Muziek, lekker eten, lezingen…voor elk wat wils!

Met een lidmaatschapskaart oftewel ‘une Carte Nationale’ heb je toegang tot deze activiteiten, niet alleen in Apeldoorn maar bij alle Alliance afdelingen (tegen de condities die gelden voor de leden van die afdelingen). 

Klik hier voor het programma van 2020 – 2021.

Ja, ik schrijf me graag in voor een cultureel evenement

Vul in het veld “Tekstvak” in voor welke culturele activiteit je graag wilt aanmelden. Zo kunnen wij inventariseren of de maximale aantal hoeveelheid mensen wordt bereikt en of wij zodoende de corona maatregelen in acht kunnen nemen. Dank alvast voor je medewerking.

Andere evenementen

Ook worden er incidenteel andere evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan het Café Français waar in een informele sfeer, waar in een mooie setting, Frans met elkaar gesproken wordt. Een goede manier om je Frans op peil te houden of hetgeen te oefenen wat je in de Franse taalcursus hebt geleerd.

Normaliter organiseert de Alliance Française Apeldoorn ook haar atelier cuisines, die zijn helaas vanwege corona nu tijdelijk afgeschaft. We houden je op de hoogte als deze weer doorgang mogen vinden. 

Toekomstige evenementen
  1. Algemene ledenvergadering

    april 19 @ 20:00 - 21:00
  2. Pleinmarkt Orpheus

    juni 12 @ 10:00 - 17:00