Evenementen

Activités Culturelles - Culturele activiteiten

We willen de activiteiten van seizoen 2022-2023 voor iedereen aantrekkelijk, begrijpelijk en gezellig laten zijn.  We gaan natuurlijk proberen onze avonden in het Frans te houden, maar we gaan ook delen van de chansons, de spelletjes en de lezingen of verklaringen in het Nederlands laten horen zodat u zo veel mogelijk van de avond kunt genieten. Onze gasten tonen hun talenten en kennis op vele terreinen waarbij het Frans en het Nederlands elkaar aanvullen zodat u maximaal kunt profiteren van de avond.

Alliances Françaises in Zutphen en in Deventer hebben ook zeer interessante programma’s samengesteld. We gaan onze samenwerking versterken en elkaars activiteiten bevorderen. U kunt aan alle avonden deelnemen: ze vinden plaats op verschillende data.

Als leden en cursisten van de drie Alliances andere locaties bezoeken, zullen we de carte de membre (ledenkaartje) gebruiken als toegangsbewijs. Voor enkele activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Informatie over deze uitzonderlijke avonden, inclusief de bijdrage, kunt u in de Nieuwsbrieven en op de sociale media vinden. AF Apeldoorn doet het vanaf dit jaar op de moderne manier: u kunt pinnen!

We hopen dat ons publiek voor de culturele avonden toeneemt, lokaal en van de andere twee Alliances. Een sterke toename zou wel problemen kunnen opleveren voor de gereserveerde zalen (afmetingen).  We verzoeken daarom dringend om u tenminste 48 uur vooraf op de website in te schrijven. In sommige gevallen, zoals een proeverij, kan de inschrijfperiode anders zijn om te kunnen deelnemen.

We wensen iedereen een boeiend cultureel seizoen. Tot binnenkort!

Voor leden en cursisten van de Alliance Française zijn de culturele activiteiten gratis*
Voor belangstellenden is de toegangsprijs  €7,50*
* tenzij anders vermeld