Franse taal en cultuur in Apeldoorn

Wij bieden Franse taalcursussen aan voor elk gewenst niveau, voor iedereen die zijn of haar Franse taalvaardigheden verder wilt ontwikkelen.  

Wij kenmerken ons door de kleinschaligheid van de groepen, onze moderne lesmethoden, en de variatie van aanbod voor de verschillende taalniveaus. ​

Ook organiseren wij normaliter culturele evenementen en lezingen.

Helaas, vanwege corona, zullen er géén café français of lezingen plaatsvinden tot nader order. 

Je kan je alvast inschrijven voor een café français. Dit is uiteraard onder voorbehoud aangezien we te allen tijde de geldende maatregelen in acht nemen. 

Het laatste nieuws

Onze Algemene Ledenvergadering welke eerst in April zou plaatsvinden, is in verband met geringe belangstelling verplaatst naar het najaar van 2021. Onze nieuwsbriefabonnees op de hoogte gesteld per e-mail van de laatste ontwikkelingen.
Er zijn de komende tijd geen cursussen op Holthuis 22b. Zo snel mogelijk zullen de docenten de lessen online voortzetten. De cursisten krijgen daarover persoonlijk bericht.
Bekijk onze Cultural Takeaway pagina eens, en probeer bijvoorbeeld eens om een Franse uiensoep te maken! Deze pagina wordt wekelijks gevuld met leuke Franse weetjes.
Klik hier om naar de pagina te gaan
Adri stopt na 4 jaren met zijn penningmeesterschap voor het seizoen 2021-2022. Wij zoeken voor hem een opvolger. Ken je een geschikte kandidaat of wil je zelf penningmeester worden, neem dan contact op met onze présidente via onze contactpagina.
Klik Hier
Previous
Next

Wat bieden wij aan?

Franse taalcursus

Franse Taalcursus

Voulez-vous apprendre français? Schrijf je nu in voor onze Franse taalcursus op jouw niveau en verzeker je van een plekje.

Cultureel Programma

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor ieder wat wils.

Club de Lecture

Lees je graag Frans en wil je hiermee je woordenschat uitbreiden? Neem dan deel aan onze Club de Lecture!

Onze activiteiten

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Onze partners