Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Opgericht: 27 juni 2023

Frans oefenen terwijl u plezier heeft? “À vous de jouer!” is een speelse workshop waarin creatief schrijven, grammaticaspelletjes en theatervoorstellingen worden gecombineerd.

We beginnen met een eenvoudige, concrete en praktische oefening om te schrijven. Dit kan gebaseerd zijn op een tekst om na te bootsen, een citaat, een foto, of dergelijke. Vervolgens, bij het lezen van ieders producties, kan het zijn dat een grammaticaal punt ons uitdaagt! Dan wordt er een spel aangeboden (schriftelijk of mondeling) in kleine groepen of in de hele klas om dit grammaticale concept te oefenen.

De workshop eindigt met een scène. U bent bij deze uitgenodigd om uw Frans vrijelijk te uiten in een interpretatie- of improvisatiespel.

À vous de jouer!

Deze themacursus vindt plaats in zowel Apeldoorn, Deventer als Zutphen.  U bent natuurlijk van harte welkom om in te schrijven op één van de drie reeksen, ook als u in een andere gemeente woont. 

Niveau: vanaf niveau A2.
Kosten: € 100,00 (6 lessen).

Het is ook mogelijk in te schrijven voor één losse avond (i.p.v. de gehele reeks) met een maximum van 2 cursussen per seizoen. De kosten voor een losse avond zijn € 25,00.

Data     nog niet bekend. Zodra dit bekend is, zal de cursus in de winkelmand verschijnen. U kunt zich vanaf dat moment inschrijven.
Locatie: nog niet bekend.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan deze themacursus helaas niet doorgaan. Het maximale aantal deelnemers is 10. Als inschrijfdatum wordt de valutadatum van uw betaling aangehouden.