Alliance Française

't Gooi - Almere

Franse taal en cultuur

Woensdag 1 juni:
Concert Benjamin Piat,

Bibliotheek Hilversum
20:00- 22:00 u
Entrée: € 10,- contant aan de deur

Wilt u een cursus Frans volgen in 't Gooi of Almere?

Wilt u uw Frans ophalen voor uw vakantie? Wilt u zich verdiepen in de Franse literatuur, in de magische teksten van de Franse chansons of heeft u Frans nodig voor uw werk?  Voor dit alles kunt u bij ons terecht. Wij bieden u hoogwaardige cursussen op alle niveaus. Ook verzorgen wij een speciale cursus Frans voor kinderen!
Wilt u meer weten over Franse cultuur, geschiedenis en actualiteit, dan vormen de culturele (donderdag)avonden en zaterdag(ochtenden) een aangename aanvulling op de lessen.
Wij organiseren  tal van lezingen en excursies en u kunt samen met ons Franse films kijken. 

Concert: Benjamin Piat

Woensdag 1 juni
Tijd: 20:00-22:00
Kosten:
€ 10,- contant aan de deur (we hebben geen pinapparaat)
Locatie:
Theater, Bibliotheek Hilversum

Benjamin Piat is een auteur, componist en performer die heen en weer pendelt tussen pop en het Franse chanson. Voor de release van zijn 4e album, Eldorado, geeft hij ons het genoegen om naar hem te komen luisteren bij maar liefst 7 Alliances in Nederland. Zijn nieuwste liedjes zijn geschreven na zijn tournee in Latijns-Amerika. Al luisterend krijg je zin om te reizen!

Benjamin Piat est un auteur, compositeur et interprète sillonnant sa route entre pop et chanson française. C’est pour la sortie de son 4ème album, Eldorado, qu’il nous donne le plaisir de pouvoir l’écouter dans 7 Alliances des Pays-Bas. Ecrites après sa tournée en Amérique Latine, ses dernières chansons vous donneront des envies de voyage !

Zin om te komen? Stuur een mailtje naar web.gooi@afpb.nl of klik/tik op de button hieronder. (Uw mailprogramma zal dan worden geopend).

Wat bieden wij aan?

Franse Taalcursus

Frans voor elke niveau. Van beginnerscursussen tot conversatiecursussen.

Cultureel Programma

We hebben een uitgebreid cultureel programma, met elke maand meerdere activiteiten.
Op dit moment ook online

Café Parlant

Komt u op zaterdagochtend ook naar het Café Parlant? Er komen boeiende sprekers die over interessante onderwerpen vertellen. Uiteraard wordt er Frans gesproken.

Onze sponsors - partners