Alliance Française

't Gooi - Almere

Franse taal en cultuur

Wilt u een cursus Frans volgen in 't Gooi of Almere?

Wilt u uw Frans ophalen voor uw vakantie? Wilt u zich verdiepen in de Franse literatuur, in de magische teksten van de Franse chansons of heeft u Frans nodig voor uw werk?  Voor dit alles kunt u bij ons terecht. Wij bieden u hoogwaardige cursussen op alle niveaus. Ook verzorgen wij een speciale cursus Frans voor kinderen!
Wilt u meer weten over Franse cultuur, geschiedenis en actualiteit, dan vormen de culturele (donderdag)avonden en zaterdag(ochtenden) een aangename aanvulling op de lessen.
Wij organiseren  tal van lezingen en excursies en u kunt samen met ons Franse films kijken. 
Neem eens een kijkje in de Culturele agenda hierboven om te zien welke evenementen u normaliter (buiten Coronatijd) kunt bezoeken.

Cursusseizoen 2020-2021

In de week van 28 september 2020, is het nieuwe cursusseizoen begonnen. 
Vanwege Corona is het een vreemd seizoen. Wel of geen lessen op locatie, en als ze niet op locatie worden gegeven, hoe worden de lessen dan voortgezet? 
We proberen cursisten en leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden middels de nieuwsbrieven, maar u kunt het Coronanieuws ook volgen op de speciale Coronapagina.

 

Wat kunt u bij ons verwachten?

Franse Taalcursus

Frans voor elke niveau. Van beginnerscursussen tot conversatiecursussen.

Cultureel Programma

We hebben een uitgebreid cultureel programma, met elke maand meerdere activiteiten.

Café Parlant

Komt u op zaterdagochtend ook naar het Café Parlant? Er komen boeiende sprekers die over interessante onderwerpen vertellen. Uiteraard wordt er Frans gesproken.

Onze sponsors - partners