Cinquième sens Northern Europe

Cinquième Sens Northern Europe (5SNE)

Dankzij het profiel van Anna Sabidussi komen meerdere internationale paden samen in de wereld van de opleidingen, ondernemingen en geuren. 

Anna heeft vele jaren internationale ervaring als directeur van een innovatie- en ondernemingscentrum en als strategisch expert bij bekende bedrijfsopleidingen en universiteiten. Als bekroond professor biedt zij in haar opleidingen een dynamische, moderne en diepgaande aanpak van kennisoverdracht voor de verhoging van creativiteit. Zij heeft binnen diverse creatieve sectoren adviserende werkzaamheden verricht vanwege haar inzichten in superieure bedrijfsprestaties en strategie. Anna is professor International Business, directeur van Cinquième Sens Northern Europe (5SNE) en oprichter & president van Scent Academy.   

Scent Academy is een adviespraktijk gericht op het onwwikkelen van zakelijke kansen in de wereld van geuren, mode, luxe en duurzam ondernemen.

Cinquième Sens Northern Europe (5SNE) is een kenniscentrum voor de parfumerie en maakt deel uit van een befaamd mondiaal netwerk in de wereld van de geuren. Wij zijn de trotse ambassadeurs van de Franse kennis over de parfumerie. 

Wij organizeren workshops, seminars, on-line webinars, culturele evenementen, creatieve bijeenkomsten, trainingprogramma’s en verdiepende opleidingen, advies op maat. Onze diensten zijn zodanig ingericht, dat aan de behoeften van professionals op elk kennisniveau worden voldaan, van beginners tot deskundigen, personen die een passie hebben voor parfums/aroma en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van de parfumerie en op daaraan gelieerde gebieden (mode, horeca/haute cuisine, sterke dranken maar ook musea en kunstgaleries waar de emotionele invloed van kunst wordt versterkt door de combinatie van olfactorische associaties).

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij staan in Amsterdam voor u klaar. 

 

Anna2

Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam NL

Telefoonnummer

+31 6-53 658 826

anna@5sne.com

www.5sne.com