Lid worden van de Alliance Française 't Gooi-Almere

Lidmaatschap Alliance Française 't Gooi-Almere

De Alliance Française ‘t Gooi-Almere is een vereniging die als doel heeft het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van de Franse taal en cultuur. Als u hier sympathiek tegenover staat is het wellicht een ‘bonne idée’ lid te worden van onze vereniging.

Als u een cursus volgt, bent u automatisch lid van onze Alliance Française en heeft u toegang tot alle,  door de vereniging georganiseerde activiteiten, in binnen-en buitenland, zoals bijvoorbeeld onze  “Café Parlants” en “Soirée Culturelles” en die van de andere 33 Alliance Françaises in Nederland.
U kunt ook lid worden van de Alliance Française zonder dat u een cursus volgt. U krijgt dan middels u Carte Nationale eveneens toegang tot de culturele activiteiten van de Alliance Française in binnen- en buitenland.

Lidmaatschapvoordelen

Met uw lidmaatschapskaart (Carte Nationale):

We werken tegenwoordig met een digitale ledenpas. Indien u toch graag een plastic pas wilt, kunt u een mailtje sturen naar info.gooi@afpb.nl

Inschrijven en betalen met iDEAL

Wilt u zich inschrijven en gemakkelijk betalen met iDEAL? Dat kan! U hoeft het Inschrijfformulier voor de automatische incasso dan niet in te vullen.
Tik of klik direct op een van de rode buttons en u wordt naar de webwinkel geleid. Daar vult u al uw gegevens in.
De contributie bedraagt € 40,- per persoon per jaar, of € 55,- per paar per jaar. Ben je jonger dan 30 jaar en heb je een CJP pas? Stuur dan eerst even een mailtje naar web.gooi@afpb.nl.

Inschrijfformulier

  Betalingswijze: Automatische incasso: De contributie bedraagt € 40,- per persoon per jaar, of € 55,00 per paar per jaar. Met een CJP pas betaal je slechts € 15,- per jaar

  Aanmelding voor

  Uw Voorletters en Roepnaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw Straat en huisnummer (verplicht)

  Uw Postcode en Woonplaats (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (mobiel) (verplicht)

  Uw E-mail adres (verplicht)

   

   

  IBANNUMMER

  Ten name van

  Woonplaats

  Indien in bezit van CJP-pas, graag hier het nummer invoeren

  Hoe bent u in contact gekomen met de Alliance 't Gooi - Almere?

  Belangrijk: Door dit formulier op te sturen gaat u akkoord met de automatische incasso.
  U heeft de mogelijkheid om het geïncasseerde bedrag binnen 56 kalenderdagen door uw bank te laten terugstorten.

  Noot: Bij elke aanvraag sturen wij een email ter bevestiging. Het komt voor dat onze reactie op uw aanvraag in uw "spam" box terecht komt.