Zorba de Griek

Zorba de Griek, Al ruim 35 jaar gloeit er een zonnig stukje Griekenland in het hart van Bussum: het Griekse specialiteitenrestaurant “Zorba de Griek“. In de sfeervolle eetzaal en op de intieme terrassen aan 3 zijden, zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt in restaurant Zorba de Griek.

foto-1-zorba

Zonnig weer, maar een beetje fris? In de aangename overdekte wintertuin, grenzend aan het achterste terras, waan je je in een pittoresk Grieks stadje. Hier, op Wilhelminaplantsoen 3 – 5
waar ook de gezellige donderdagse markt gehouden wordt, bereidt chef-kok Manolas met zijn team op traditionele wijze de lekkerste Griekse streekgerechten. Eeuwenoude recepten en respect voor de culinaire tradities staan garant voor een tongstrelende smaakervaring.

Alle gerechten zijn traditionele Griekse gerechten, met originele Griekse ingrediënten op ambachtelijke wijze bereid door de Griekse koks. De menukaart wordt om de drie maanden aangepast.

Zorba de Griek leent zich echter voor zoveel meer dan eten alleen. Na tienen kan de avond worden voortgezet aan de gezellige bar, wordt er gedanst en is er maandelijks een gastoptreden van de Griekse zanger Andreas. Hij kan ook goed uit de voeten met Engels- en Nederlandstalige klassiekers!

foto-2-zorba
foto-3-zorba

Kortom, bij Zorba de Griek vindt u alle ingrediënten voor een heerlijk Grieks avondje uit. .

Bij Restaurant Zorba de Griek vindt u altijd de juiste ambiance. Natuurlijk heten wij u welkom met een heerlijke “Ouzo-van-de-zaak”.

En voor de leden van de Alliance Française, 10% korting ! 
(bij presentatie van de ‘Carte Nationale’)

Onze website : Zorba de Griek

Zorba de Griek

Wilhelminiaplantsoen 3-5
1404 JA Bussum

035-69 17 800