Cultureel programma 2023-2024

Leden en cursisten hebben gratis toegang tot onze activiteiten, tenzij anders vermeld. Voor overige belangstellenden is de toegangsprijs in de meeste gevallen €7,50.

Met de Carte Nationale, het bewijs van lidmaatschap, heeft u vaak ook gratis toegang tot activiteiten van andere Alliances in Nederland.

Busreis Lille

Filmavond in 't Beest

Zaterdag 28 oktober a.s. organiseren wij een dagje Lille. We vertrekken om 8.30 uur vanuit de Wilgenstraat in Goes (naast het Ostrea Lyceum) en we verwachten dat we ‘s avonds om plm 20.00 uur weer terug zijn. In Lille wordt u getrakteerd op een lekker bakje koffie/thee met lekkers in Meert; de mooie Salon de Thé. Vervolgens kunt u deelnemen aan een rondleiding, in het Nederlands (door onze eigen Guillaume) of in het Frans (door een medewerker van het bureau de tourisme). U krijgt van ons nog wat tips voor het nuttigen van de lunch en voor een museumbezoek. 

Si vous aimez faire du shopping: vous trouverez ce qu’il faut. Les grandes marques sont présentes mais quand vous préférez le vintage vous en trouverez assez.

Schrijft u zich in d.m.v. betaling op het rekeningnummer van onze Alliance Française:  NL 40 ABNA 0487 0536 21 t.n.v. Alliance Française Section Cœur de Zélande.

Donderdag 16 november organiseren wij de filmavond in ‘t Beest: een avondje om te genieten van een mooie Franse film (de titel zullen we u tijdig mededelen) en een drankje in het café van ‘t Beest. Noteert u alvast de datum!