Cultureel programma 2022-2023

Leden en cursisten hebben gratis toegang tot onze activiteiten, tenzij anders vermeld. Voor overige belangstellenden is de toegangsprijs in de meeste gevallen €7,50.

Met de Carte Nationale, het bewijs van lidmaatschap, heeft u vaak ook gratis toegang tot activiteiten van andere Alliances in Nederland.

Soirée de cloture

Theaterconcert van zangeres Britta Maria en pianist/zanger Maurits Fondse; 

In het theaterconcert Vive la Chanson! spelen zangeres Britta Maria en pianist/zanger Maurits Fondse ontroerende en opzwepende Franse Chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Yves Montand, Piaf, Zaz, Julien Clerc – Pravi …. enz. Aangevuld met zelfgeschreven Franse chansons en een enkele vertaling naar het Nederlands. Met Chansons die u meevoeren naar de lichtstad Parijs en die de Franse ziel blootleggen. Liederen vol weemoed, maar ook levensvreugde … over het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop maar ook de pijn en de teleurstelling. Met tussen de chansons door bijzondere verhalen.

Entree: gratis voor cursisten en leden van de AF Coeur de Zelande. 

Introducées betalen: € 2,50 

Wij verzorgen bij aanvang en in de pauze een koffie/thee. Na het concert kunt u nog een drankje nemen in ‘t Van Hattumhuis. Dit is op 1 minuut loopafstand van het kerkje.

Zaal open: 19.30u
Aanvang van de soirée: 20.00u.
Einde: rond 22.00u.
Locatie: kerkje van Elleswoutsdijk 

Na afloop kunt u (op eigen kosten) een drankje nemen in t Van Hattumhuis (op loopafstand van t kerkje) 

Als u zich nog niet heeft opgegeven graag een mailtje aan: tres.coeurdezelande@afpb.nl samen met de betaling van 2,50 euro per introducé.

Het rekeningnummer van onze afdeling is NL 40 ABNA 0487 0536 21 t.n.v. Alliance Française Section Cœur de Zélande

Website kerkje Ellesdiek:
www.kerkje-ellesdiek.nl