Algemene Informatie

Het nieuwe programma voor 2021-2022 is bijna klaar. 

Vanaf 1 juni, vindt u de nieuwe tijden en tarieven. 

Actuele COVID-informatie

Gezondheidszorgmaatregelen voor cursussen op het Corderius College en in de Nieuwe Kerk:

-> maximaal 10 personen per zaal
-> respect voor de regel 1,5 m. afstand tussen mensen
-> hydroalcoholische gel verkrijgbaar in de zaal

  • Cursussen Alliance Française Amersfoort

Ook bij de cursussen van de Alliance Française Amersfoort draait alles om de Franse taal en cultuur. Een team van gemotiveerde docenten helpt u graag om u op professionele en ontspannen wijze goed Frans te leren. Onze docenten zijn native speakers (behalve bij de cursussen op beginnersniveau).

Wilt u uw Frans opfrissen? Uw niveau verhogen of gewoon beginnen met het leren van het Frans? Onderstaand een idee van de mogelijkheden. Op de volgende pagina’s vindt u dan meer gedetailleerde informatie om u te helpen de cursus te vinden die perfect bij u lijkt te passen! 

  • Op de pagina Cursussen 2020 – 2021 vindt u een overzicht van de cursussen die u in Amersfoort kunt volgen van september tot en met april.              Er zijn cursussen voor absolute beginners, voor vergevorderden en voor alle niveaus daar tussenin. Verder natuurlijk specifieke Conversatiecursussen.

Aanmeldingsprocedure

Om u aan te melden voor een cursus gaat u naar de ‘Winkel’ op onze website. U kiest daar de cursus waaraan u wilt deelnemen, vervolgens klikt u op ‘winkelmand bekijken’ en vult in het formulier uw persoonsgegevens in en u betaalt via iDEAL. De betaling met iDEAL via de winkel: https://amersfoort.afpb.nl/winkel/ is tevens uw inschrijving. U ontvangt van de cursuscoördinatrice bericht over uw aanmelding. 

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Mailt u dan naar Catherine Groenevelt, onze coördinatrice. U kunt ook bellen: 06 51 39 40 21.

Carte de membre

Als cursist bij de Alliance Française Amersfoort bent u gratis lid en krijgt u de Carte de membre. U kunt daarmee deelnemen aan onze lokale culturele activiteiten en aan activiteiten elders in binnen- en buitenland.

Bedrijfscursussen

Bij de Alliance Française Amersfoort kunt u ook terecht voor bedrijfscursussen-op-maat. Daarvoor wordt eerst besproken wat u inhoudelijk met een cursus wilt bereiken en op welk niveau. Dan wordt nagegaan wat het huidige niveau van de deelnemer(s) is, en wordt een passend opleidingsplan opgesteld: optimaal onderwijs in de Franse taal op het moment én op de locatie, die u past.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Mailt u dan naar Catherine Groenevelt, onze cursuscoördinatrice. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 06 51 39 40 21