Algemene Informatie

 COVID-informatie

Vooralsnog zijn geen maatregelen van toepassing. 

 

  • Cursussen Alliance Française Amersfoort

Ook bij de cursussen van de Alliance Française Amersfoort draait alles om de Franse taal en cultuur. Een team van gemotiveerde docenten helpt u graag om u op professionele en ontspannen wijze goed Frans te leren. Onze docenten zijn native speakers (behalve bij de cursussen op beginnersniveau).

Wilt u uw Frans opfrissen? Uw niveau verhogen of gewoon beginnen met het leren van het Frans? Onderstaand een idee van de mogelijkheden. Op de volgende pagina’s vindt u dan meer gedetailleerde informatie om u te helpen de cursus te vinden die perfect bij u lijkt te passen! 

  • Op de pagina Cursussen 2023 – 2024 vindt u een overzicht van de cursussen die u in Amersfoort kunt volgen van september tot en met april. Er zijn cursussen voor absolute beginners, voor zeer  vergevorderden en voor alle niveaus daar tussenin. Verder biedt de Alliance Française  natuurlijk specifieke conversatiecursussen aan.

 

Aanmeldingsprocedure

Om u aan te melden voor een cursus gaat u naar de ‘Winkel’ op onze website. U kiest daar de cursus waaraan u wilt deelnemen, vervolgens klikt u op ‘winkelmand bekijken’ en vult in het formulier uw persoonsgegevens in en u betaalt via iDEAL. De betaling met iDEAL via de winkel: https://amersfoort.afpb.nl/winkel/ is tevens uw inschrijving. U ontvangt van de cursuscoördinatrice bericht over uw aanmelding. 

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Mailt u dan naar Catherine Groenevelt, onze coördinatrice. U kunt ook bellen: 06 51 39 40 21.

Carte de membre

Als cursist bij de Alliance Française Amersfoort bent u gratis lid en krijgt u de Carte de membre. U kunt daarmee – tegen gereduceerde prijs – deelnemen aan onze lokale culturele activiteiten en aan activiteiten elders in binnen- en buitenland.

Bedrijfscursussen

Bij de Alliance Française Amersfoort kunt u ook terecht voor bedrijfscursussen-op-maat, individueel of in groepsverband. Daarvoor wordt eerst besproken wat men inhoudelijk met een cursus wilt bereiken en op welk niveau. Dan wordt nagegaan wat het huidige niveau van de deelnemer(s) is, en wordt een passend opleidingsplan opgesteld: optimaal onderwijs in de Franse taal op het moment én op de locatie, die u past.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Mailt u dan naar Mme Catherine Groenevelt, cursuscoördinatrice Alliance Française Amersfoort (cursus.amersfoort@afpb.nl). U kunt ook telefonisch contact opnemen: 06 51 39 40 21