Lid worden van de Alliance Française Amersfoort

Lidmaatschap Alliance Française Amersfoort: zo gek nog niet

Voordelen

Met uw lidmaatschapskaart (Carte Nationale):

Lid worden?

Lid worden van de Alliance Française gaat als volgt: u gaat naar de winkel, kiest voor het gewenste lidmaatschap (per persoon of met partner), vult het formulier in en u betaalt via iDEAL. Uw aanmelding is definitief als u heeft betaald.

Het formulier gaat naar het secretariaat van de Alliance Française Amersfoort. U ontvangt informatie om het bewijs van lidmaatschap, de ‘Carte Nationale’ te kunnen downloaden. Die geeft u toegang tot door de afdelingen georganiseerde activiteiten in binnen- en buitenland. Meestal is deze toegang gratis en anders geldt voor leden een gereduceerde entreeprijs, ook van instellingen waarmee de Alliance Française samenwerkt. De leden ontvangen uitnodigingen met actuele informatie en nadere bijzonderheden over de activiteiten van de Alliance Française in en rond Amersfoort en over aan Frankrijk gerelateerde  evenementen die elders worden georganiseerd.

Contactpersoon lidmaatschap: secretaris Alliance Française  Amersfoort:  secr.amersfoort@afpb.nl

Contributie
Kosten lidmaatschap Alliance Française Amersfoort 2023 – 2024. Per persoon  €40,-;  met partner €60,-; student/CJP   € 15,-.
Het lidmaatschap loopt van 1 september tot 31 augustus van het jaar daarna.