Kom gezellig koken - en eten - en de Franse taal oefenen

Komend schooljaar organiseer ik* kookworkshops bij mij thuis. We koken een driegangen maaltijd van typisch Franse gerechten, passend bij het seizoen. We doen dat uiteraard zoveel mogelijk in de Franse taal: kokenderwijs breiden we ons woordenschat uit en oefenen we spreekvaardigheid. Iedere avond heeft een ook een gespreksthema uit de actualiteit, waar we aan tafel mee aan de slag gaan.

Een workshop heeft minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Op donderdag begint het om 18:00 uur en gaan we rond 19: 30 aan tafel. Op zondag beginnen we om 16:00. We eten dan wat vroeger. Meestal duurt een workshop, inclusief eten, drie tot drie en half uur. De kosten zijn € 27,50 per persoon per workshop. Hierin is alles inbegrepen, inclusief wijn/bier/water.

Hoe werkt het? U schrijft zich in voor één of meerdere workshops (info@detafelderlagelanden.nl of 06 19 210 265). Dat kan tot een week vóór de workshop zelf. U ontvangt een bevestiging en een betaalverzoek. Wanneer u betaalt heeft, bent u definitief ingeschreven. Het adres waar het allemaal plaatsvindt is Drentsestraat 107 te Amersfoort.

* Claudette Paelinck: tot april 2024 was ik docente bij de Alliance Française te Amersfoort. Ik richt me nu met mijn bedrijf De Tafel der lage Landen (www.detafelderlagelanden.nl) volledig op zelf koken en het geven van workshops, in Nederland en in Frankrijk.

Data van de workshops

Klik op de maand om te zien op welke dag de workshop gepland staat