Lid worden

Iedereen kan lid worden van de Alliance Française!

Voordelen lidmaatschap:

Met het lidmaatschap krijgt u (meestal) gratis toegang tot alle culturele activiteiten van de Alliance Française Utrecht en ook tot de activiteiten van de overige 33 Alliances Françaises in Nederland.

Alle leden  ontvangen het maandelijkse Bulletin met een overzicht van allerlei Franse culturele activiteiten in Utrecht en omgeving.

Als lid kunt bovendien gratis gebruik maken van de digitale multimedia bibliotheek Culturethèque met toegang tot meer dan 3000 franstalige kranten, tijdschriften, muziek, films, podcasts etc.

Als bewijs van lidmaatschap ontvangt u de Carte Nationale, die u (bijna altijd) gratis toegang geeft tot alle door de Alliance Française georganiseerde activiteiten in binnen- en buitenland. 

Lid worden van de Alliance Française Utrecht is heel eenvoudig: gebruik onze winkel en betaal met iDeal. De contributie bedraagt slechts €35 per jaar. 

Let op: Cursisten (met uitzondering van korte cursussen) krijgen gratis de Carte Nationale uitgereikt maar kunnen natuurlijk ook lid worden!. 

DevenezMembre