Bedrijfs-cursussen

Algemene informatie

Doet u zaken met Franstaligen landen of partners of wilt u uw zakelijke activiteiten uitbreiden? De Alliance Française verzorgt ook bedrijfscursussen. 

In een gesprek wordt eerst duidelijk vastgesteld wat u inhoudelijk van een cursus verwacht en op welk niveau. Het materiaal wordt aangepast aan uw specifieke wensen en werkgebied. De lessen vinden plaats op locatie, op onze kantoren of online, op het tijdstip dat u en uw werknemers het best uitkomt.

De reiskosten van de docent (indien van toepassing) à 23 ct/km zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Details

Tarieven:

  • 68 € / uur / persoon
  • 80 € voor 2 deelnemers

 

Voor vragen over alle mogelijkheden of een offerte, kunt u contact opnemen met de cursuscoördinatie: cursus.utrecht@afpb.nl

We hebben de prijs van onze cursussen aangepast om onze docenten beter te belonen en rekening te houden met de inflatie.

Privé-cursussen

Algemene informatie

Privé cursus voor particulieren

Wij bieden privélessen (ook conversatie) op elk gewenst niveau aan particulieren of in kleine groepjes (bij u thuis, in onze kantoren, online of bij de docent thuis, afhankelijk van uw beschikbaarheid).

Bij alle privé cursussen wordt een bijdrage voor het materiaal (kopieën) berekend. De reiskosten van de docent (indien van toepassing) à 23 ct/km zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Details

Tarieven:

  • 52 € / uur / persoon
  • 65 € voor 2

 

Tarieven voor kinderlessen:

  • 47 € / uur / persoon

 

Voor vragen over alle mogelijkheden of een offerte, kunt u contact opnemen met de cursuscoördinatiecursus.utrecht@afpb.nl

 

We hebben de prijs van onze cursussen aangepast om onze docenten beter te belonen en rekening te houden met de inflatie.