Toets uw kennis

Met behulp van deze entreetoetsen kunt u geheel vrijblijvend uw taalniveau testen. U krijgt hiermee een goede eerste indicatie van uw taalkennis. De testen bestaan uit een aantal meerkeuzevragen. De resultaten zullen naar het secretariaat worden gezonden waarna wij over de uitslag contact met u zullen opnemen.

A1 – beginners

Dit is het basisniveau voor het gebruik van de taal. U bent in staat tot eenvoudige interactie: u kunt iets over uzelf vertellen en over uw directe omgeving. Niveau A1 is onderverdeeld in drie deelniveaus.

A2 – zelfstandige gebruikers

U bent in staat om te communiceren in simpele en alledaagse taken. U kunt beleefdheidsformaliteiten uiten en u bent in staat om een directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties te uiten. Niveau A2 is verdeeld in drie deelniveaus.

B1 – gevorderden

U bent gevorderd. U zult in staat zijn om een interactie voort te zetten: U kunt actief deelnemen aan een discussie en een en ander ook begrijpen. U kunt advies geven en uw mening uiten. U kunt zich redden in onvoorziene omstandigheden van het dagelijks leven. Niveau B1 is verdeeld in twee á drie deelniveaus