Inschrijven cursus

Inschrijven Dordrecht Cursusjaar 2024-2025

Informatie bij Peter Wijntje, tel. 06 82913037 of email: pres.dordrecht@afpb.nl

Inschrijven

Oriëntatie

Hoe kan ik inschrijven?

Voorwaarden voor inschrijving

Als u nog geen cursus bij ons hebt gevolgd maakt u eerst de niveautest op onze inschrijfavond.  Zo wordt bepaald op welk cursusniveau u het best kunt instromen en wordt de kans op teleurstellingen achteraf verkleind.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat op secr.dordrecht@afpb.nl 

Wij starten in september en november/januari (alleen conversatiecursus) met nieuwe cursussen (zie cursusoverzicht). Is uw cursus al gestart? Doe mee als zij-instromer!

Om u in te schrijven voor een cursus kiest u de door u gewenste cursus, plaatst u die in de winkelmand, vult u het formulier in met uw gegevens en betaalt u met iDeal. Wij bevestigen vervolgens uw voorlopige inschrijving. Zodra er voldoende deelnemers ingeschreven zijn om de cursus door te kunnen laten gaan, krijgt u van ons bericht met alle details over de cursus waarvoor u bent ingeschreven (docent, planning cursus- en vakantieperiode). Dit gebeurt uiterlijk één week voor het begin van de cursus. Als de cursus niet kan doorgaan wordt het cursusgeld meteen gerestitueerd. N.B.: Voor de iDeal betaling maken we gebruik van de diensten van ‘Mollie Payments’ die via een veilige verbinding tussen onze site en uw bank de betaling uitvoert.

  • Met het inschrijven voor- en het betalen van de cursus verbindt men zich altijd voor de gehele cursus.
  • Restitutie van lesgeld vindt uitsluitend plaats, als de Alliance Française Dordrecht genoodzaakt is een cursus te annuleren of wanneer een aspirant-cursist niet kan worden geplaatst omdat de cursus is volgeboekt.
  • Een cursus gaat pas door, als een minimum aantal inschrijvingen is ontvangen. Bij niet doorgaan van een cursus wordt het betaalde lesgeld meteen gerestitueerd.
  • Lesmateriaal en eventueel examengeld zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.
  • Om cursisten bekend te maken met ons cultureel programma mag aan alle culturele avonden worden deelgenomen. 
  • Tijdens de schoolvakanties worden doorgaans geen lessen gegeven.
  • Bij ziekte van een docent wordt in beginsel voor vervanging gezorgd. Als dat niet mogelijk is, krijgt de cursist per e-mail of telefonisch bericht, dat de les niet door kan gaan. De uitgevallen les wordt later ingehaald op één van de reservedata.
  • Als in verband met de maatregelen rond Corona de lessen niet meer in de lokalen mogen worden gegeven, dan zullen deze on-line worden voortgezet.