Atelier créatif

Frans combineren met je creativiteit?

Wil je in een gezellige, ongedwongen sfeer creatief bezig zijn én Frans spreken? Combineer je creatieve geest met de Franse taal in het Atelier Créatif. Elke les leer je een nieuwe techniek. Denk hierbij aan collage-, schilder- en druktechnieken en fotobewerking. Uitleg van verschillende technieken krijg je in het Frans. Atelier Créatif is geschikt voor alle niveaus vanaf A1. 

Atelier Créatif

Lekker creatief bezig zijn en ondertussen gezellig gesprekken voeren in het Frans over het werk waarmee je bezig bent? Dat kan in het Atelier Créatif. Elke les leer je een nieuwe techniek. Denk daarbij aan collage-, schilder- en druktechnieken en fotobewerking. Uitleg van verschillende technieken krijgt u in het Frans.

Deze cursus is geschikt voor kunstzinnige én niet-kunstzinnige cursisten met niveau A1 en hoger. Troeven van de cursus zijn de Franse taal, creativiteit en gezelligheid.

De cursus kan van start gaan bij voldoende deelnemers. Het kan zijn dat de lessen samen gegeven worden met de Alliance Française in Roosendaal. Dan wordt de locatie later gecommuniceerd.

Cursusinformatie

Wanneer: Woensdagmiddag
27 september en 4, 11 en 25 oktober 2023
Tijdstip: 14.00-16.30 uur

Aantal lessen: 4 lessen van 2.5 uur
Locatie: Wijkcentrum de Korenaere

Docent: Heleen Bastiaensen
Kosten: € 75,00
Kosten basis materiaal: € 25,00 

Cursuslocatie

De cursussen worden gegeven in Wijkcentrum de Korenaere,
Korenmarkt 7, Bergen op Zoom

Informatie: Marjolein Aertssen, tel. 06-14 10 16 02  Cursuscoördinatrice