Kindercursus

Franse les voor je kinderen?

De Alliance Française Bergen op Zoom biedt bij voldoende deelname kindercursussen aan. In deze cursus ligt de nadruk op het spreken, met name in ongedwongen situaties, zoals op vakantie. De lessen zijn ook een voorbereiding op de Franse taal, zoals die wordt aangeboden in het voortgezet onderwijs. Je kind zal dan moeiteloos instappen in een vreemde taal. De cursus zal na school worden gegeven op de schoollocatie van het kind.

Kindercursus Frans

Wat is er fijner dan je verstaanbaar maken als je op vakantie bent in Frankrijk. Leuk als je in contact komt met Franse kinderen, maar ook superhandig als je iets wilt kopen of bestellen, iets wil vragen.

Maar Franse les kan ook best wel handig zijn als je al iets van weet van de taal voordat je naar de middelbare gaat. Over één of twee jaar ga je naar het voortgezet onderwijs en dan krijg je Frans in de brugklas.

De lessen van de cursus gaan over: elkaar groeten, jezelf voorstellen, tellen in het Frans, zeggen waar je wel en niet van houdt, iets bestellen bij de bakker, klokkijken, enz. Op die manier leer je spelenderwijs Frans en heb je algauw een voorsprong op de middelbare school.

Cursusinformatie

Wanneer: Na schooltijd en in overleg met de betreffende school 
Aantal lessen: 10 lessen van 45 minuten inclusief materiaal
Locatie: Nader te bepalen

Docent: José Buijs
Methode: Materiaal van de Alliance Française

Kosten: € 80,00

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van groep 7 en 8.