Taalwedstrijd La Plume d’Or

De Association Défense de la Langue Française biedt al enkele jaren aan studenten van de Alliances Françaises het “Concours de la Plume d´Or” aan. Deze wedstrijd wordt gesponsord door de Franse regering en ondersteund door het secretariaat van La Francophonie en de Fondation des Alliances Françaises.

Win een verblijf in Parijs

Deze Franse taalwedstrijd is bedoeld voor leerlingen van minimaal niveau A2. De eerste prijs is een verblijf in Parijs tijdens de Semaine de la Francophonie in maart 2022. De volgende 99 winnaars krijgen een diploma. Aan de andere deelnemers worden aanmoedigingscertificaten uitgereikt. Deze wedstrijd rond de Franse taal heeft tot doel de Franse taal onder studenten te stimuleren en te promoten.

Inschrijven

Hieronder vind je alle documenten die nodig zijn om jezelf in te schrijven voor deelname aan de editie van 2022. Het inschrijfformulier kun je ingevuld toesturen naar cursus.bergenopzoom@afpb.nl. Inschrijving dient te gebeuren vóór 1 maart 2022 en is enkel voor leden van de Alliance Française.

Informatiebrief

Inschrijfformulier

Wedstrijdreglement

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn