Informatieavond Alliance Francaise Bergen op Zoom

Start nieuwe cursusjaar 2021-2022

In de week van 20 september a.s. starten de Franse taal- en conversatiecursussen voor het nieuwe cursusjaar 2021-2022. Voorafgaand organiseert de Alliance Francaise Bergen op Zoom een informatieavond. Deze vindt plaats op dinsdag 7 september vanaf 19.00-21.00 uur in Wijkcentrum De Korenaere. Op die avond zijn alle docentern aanwezig en zij kunnen samen met jou bekijken welk startniveau het beste bij je past. Maar ook kun je terecht voor alle vragen over de cursussen. Je bent van harte welkom.

Wil je je alvast oriënteren op ons cursusaanbod? Klik dan hier voor een overzicht

À Bientôt!

Locatie

Wijkcentrum De Korenaere
Korenmarkt 7
4611RD Bergen op Zoom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn