Wat biedt de AF Arnhem aan?

Margreet Schreijer

Voorzitter van Alliance Française Arnhem

Welkom bij Alliance Française Arnhem!

De Alliance Française Arnhem  is onderdeel van een wereldwijd netwerk, een organisatie zonder winstoogmerk die al ruim 130 jaar actief is

Wij zetten ons in om u vertrouwd te maken met de Franse taal en besteden daarbij ook aandacht aan de Franse cultuur. In Nederland zijn 33 zelfstandige Alliances, bijna allemaal aangesloten bij de federatie Alliance Française des Pays-Bas (AFPB) .

De Franse taal leren en onderhouden en uw kennis van Frankrijk en haar cultuur uitbreiden.

De cursussen Frans worden op verschillende niveaus aangeboden. De nadruk ligt op het verstaan en spreken van de taal. Meerdere culturele activiteiten worden georganiseerd zoals lezingen over een regio of kunst, een film- en een chanson avond.

Beheerst u de Franse taal redelijk goed, dan kunt u ook, zonder een cursus te volgen, lid worden om de culturele activiteiten bij te wonen.

Deze website geeft u informatie over onze activiteiten. U kunt ook hier onze folder downloaden. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen!

Het Comité wenst aan alle cursisten en leden een leerzaam en aangenaam verenigingsjaar  waarin zij hun kennis van Frankrijk kunnen uitbreiden en waarbij zij mensen kunnen ontmoeten die met hen de belangstelling voor Frankrijk delen!