Carte Nationale

Carte Nationale

De Alliance Française Den Helder biedt onze leden en cursisten de mogelijkheid aan om een Carte Nationale (digitale ledenpas) aan te vragen.

Met deze digitale ledenpas kunt u culturele activiteiten van alle Alliances Françaises in Nederland, gratis of tegen een kleine vergoeding, bijwonen. Zo kunt u bijvoorbeeld naar een Franse filmavond in Alkmaar of naar een lezing in Hoorn georganiseerd door de lokale Alliances.

U kunt ook gratis gebruikmaken van de digitale multimediabibliotheek “Culturethèque” die u toegang geeft tot Franstalige kranten, tijdschriften, muziek, films, podcasts, etc.

Deze pas is voor leden en cursisten gratis en is het huidige cursusjaar geldig.

Het cursusjaar start jaarlijks op 1 oktober.

Het is niet verplicht om een Carte Nationale aan te vragen.

Aan het begin van elk nieuw cursusjaar worden alle cursisten en leden per mail gevraagd of ze belangstelling hebben. Als u later in het cursusjaar toch een pas wilt aanvragen, kan dit door een mail te sturen naar: secr.denhelder@afpb.nl .

Bij beëindiging van het lidmaatschap/volgen van de cursus, vervalt het recht om opnieuw een Carte Nationale aan te vragen.

De Carte Nationale is gekoppeld aan uw mailadres, wat inhoudt dat (echt)-paren die beiden een pas willen ontvangen allebei een eigen mailadres moeten opgeven.