Club de cinéma

Chassé Cinema

Actuele Franse films in november:

Citizen Nobel
Een inspirerend portret van Jacques Dubochet, die in 2017 de Nobelprijs voor Chemie won.

Pour en savoir plus cliquez ici

 
 
 
 
 
 
Birds of America
Natuurhistoricus en tekenaar John James Audubon werkte tussen 1827 en 1838 aan zijn invloedrijke boek ‘Birds of America’. Hierin probeert hij zoveel mogelijk vogels in de Verenigde Staten te beschrijven en vast te leggen in de prachtigste tekeningen.
 
 
 
 
 
Pour en savoir plus cliquez ici
 

Nora wil niets liever dan vrienden maken op haar nieuwe basisschool. Maar op het schoolplein ziet ze dat haar grote broer Abel wordt lastiggevallen. Als ze hem wil helpen gaat het van kwaad tot erger.

Pour en savoir plus, cliquez ici

 

Korting voor leden Alliance:

Op vertoon van uw Carte Nationale krijgt u – op een door uzelf gekozen moment –  € 1,50 korting wanneer u een Franse film bezoekt in Chassé Cinema. Dit aanbod is een doorlopende korting die geldig is zolang u lid of cursist bent en u uw Carte Nationale toont. Een mooie aanbieding, want we mogen fraaie Franse films verwachten dit jaar.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

    • De korting geldt enkel voor houders van de Carte Nationale; dus niet voor hun gezelschap zonder pas.
    • De korting is niet stapelbaar (mensen met een Chassé Cinemapas krijgen niet én Chassé Cinemapas-korting én Carte Nationale-korting).
    • De kaarten dienen ON LINE besteld te worden (gezien de Covid-maatregelen). U kunt de korting aangeven bij het bestellen op de website van Chassé door scholier/CJP/student aan te klikken. Bij de ingang dient u uw carte nationale te tonen; zoniet dan vervalt de korting.
    •  

Nous vous souhaitons de bonnes soirées cinéma!