Themacursussen

Themacursussen: toegespitst op uw eigen interesse!

Zakelijk Frans: blended learning

Zakelijk Frans: blended learning

340€       

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die het Frans nodig heeft voor het werk, op zakelijk gebied of bij NGO’s of Europese instellingen. De lessen worden gegeven aan de hand van een Franstalige methode met concrete oefeningen uit de praktijk: Objectif Express 2 (zie boekenlijst). Vanaf niveau B1+.

Dit jaar hebben we twee semesters van 16×2 uur :

  • van september 2022 t/m januari 2023;
  • van februari 2023 tot juni 2023.

Cursus 3/4 online en in Utrecht een keer per maand (USG, Ina Boudier Bakkerlaan 7) op mandag vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Aanmelden kan hier.

Bedrijfscursussen

Privé cursus

Privé cursus voor particulieren

Wij bieden privélessen (ook conversatie) op elk gewenst niveau aan particulieren of in kleine groepjes (bij u thuis of bij de docent, ’s avonds of overdag).

 

Tarieven:

50 € / uur / persoon

62 € voor 2

74 € voor 3

86 € vanaf 4 deelnemers

Bij alle privé cursussen wordt een bijdrage voor het materiaal (kopieën) berekend. De reiskosten van de docent (indien van toepassing) à 20 ct/km zijn voor rekening van de opdrachtgever.

 

Voor vragen over alle mogelijkheden of een offerte, kunt u contact opnemen met de cursuscoördinatie : cursus.utrecht@afpb.nl

 

Doet u zaken met Franstaligen landen of partners of wilt u uw zakelijke activiteiten uitbreiden? De Alliance Française verzorgt ook bedrijfscursussen. In een gesprek wordt eerst duidelijk vastgesteld wat u inhoudelijk van een cursus verwacht en op welk niveau. Het materiaal wordt aangepast aan uw specifieke wensen en werkgebied. De lessen vinden plaats op locatie op het tijdstip dat u en uw werknemers het best uitkomt.

Tarieven:

  • 65 € / uur / persoon
  • 77 € voor 2
  • 89 € voor 3 tot 4 deelnemers
  • 100 € vanaf 4 deelnemers.

Voor vragen over alle mogelijkheden of een offerte, kunt u contact opnemen met : cursus.utrecht@afpb.nl