Alliance Française

Franse taal en cultuur in regio Zwolle

Franse taalcursus voor beginners tot gevorderden

Misschien bent u helemaal blanco of misschien heeft u vroeger al eens een beginnetje gemaakt. We hebben ook cursussen voor ver-gevorderden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk bij "cursussen" of neem contact op via een contactformulier of per telefoon 0384539513.

◄De twee kanten►

Taal en cultuur zijn voor de Alliance Française onlosmakelijk verbonden. In de cursussen komt Franse cultuur aan de orde en bij de culturele activiteiten de Franse taal.

1 oktober is er weer een Café Parlant in Café Foyé.

Culturele programma

Voor de echte francofielen organiseert de Alliance Francaise een aantal culturele activiteiten in de loop van het cursusjaar.
Deze avonden zijn niet alleen voor de leden bedoeld, ook voor cursisten en belangstellenden.

We zoeken een persoon of een duo die de toekomstige culturele activiteiten wil uitzoeken, plannen en organiseren. 
Franse kranten, tijdschriften, e-books, muziek maar ook allerlei oefeningen, gratis, op culturethèque. Klik op het plaatje om uw eigen “compte” te maken.
Veel online-oefeningen: filmpjes, korte documentaires en de vragen erbij. Ook als u TV5 niet (meer) op de TV kunt zien. Klik op het logo.

Lid worden

Onze 62 leden dragen bij om het culturele programma te kunnen aanbieden. Wilt u ook lid worden? Mail dan met de secretaris
secr.zwolle@afpb.nl
of betaal meteen hier

U kunt ook doneren. Wilt u een vrijblijvende bijdrage leveren klik dan hier.
Het minimumbedrag is € 5,-

Bouquiniste_af

Op Instagram zijn we voorzichtig met een account begonnen. Insta werkt het beste met foto’s dus de “premières de couvertures” van al die Franse boeken die de Alliance Française Zwolle krijgt of die de site-schrijver heeft aangeschaft in het kader van de Cercle Littéraire zijn een dankbaar onderwerp. De boeken zijn te geef. Voor het opsturen vragen we wel een bijdrage. Klik hier