Lid worden van de Alliance Française Zoetermeer

Lidmaatschap Alliance Française Zoetermeer

Als cursist bent u automatisch lid van onze vereniging, de Alliance Française Zoetermeer.

U ontvangt de carte nationale: 

 • toegang tot culturele activiteiten,
 • toegang tot het restaurant van de Alliance Française in Parijs, Boulevard Raspail 101,
 • soms krijgt u korting bij Franse films in een filmhuis en bij franstalige toneelvoorstellingen.

 

Cursus volgend lid

U ontvangt de carte nationale:  Daarmee krijgt u toegang tot culturele activiteiten, toegang tot het restaurant van de Alliance Française in Parijs (Boulevard Raspail 101) en u kunt soms korting bij Franse films in een filmhuis en bij Franstalige toneelvoorstellingen

Ondersteunend lid

Bent u geïnteresseerd in onze activiteiten en wilt u betrokken zijn bij onze vereniging zonder een cursus Frans te volgen? Dat kan uiteraard door ondersteunend lid te worden van de Alliance Française Zoetermeer. U heeft dan recht op een carte nationale. U kunt dan kosteloos deelnemen aan onze culturele soirées. Ook is het mogelijk om gratis of met korting deel te nemen aan culturele activiteiten van alle overige vestigingen van de Alliance Française. Verder krijgt u toegang tot het restaurant van de Alliance Française in Parijs (Boulevard Raspail 101) en u kunt soms korting krijgen voor magazines, het bezoeken van Franse films in een filmhuis en bij Franstalige toneelvoorstellingen. Tenslotte kunt u bij ons een account aanvragen voor een gratis abonnement op Culturethèque.

Kosten

De kosten voor ondersteunend lidmaatschap zijn €20,- per cursusjaar, jaarlijks te voldoen vóór 1 september op banknummer NL56RABO030.98.00.072 t.n.v. Alliance Française o.v.v. “Ondersteundend lidmaatschap”. Vermeld hierbij ook uw voor- en achternaam.

Inschrijven als ondersteunend lid

Voor aanmelding kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier. Na ontvangst van dit inschrijfformulier en het verschuldigde cursusgeld bent u officieel ingeschreven als ondersteunend lid van de Alliance Française Zoetermeer. Na de aanmelding hoeft u zich niet opnieuw aan te melden voor de opvolgende jaren en blijft uw aanmelding actief zolang u elk jaar het bedrag overmaakt.

Opzeggen

Leden kunnen hun ondersteunend lidmaatschap beëindigen door vóór 1 september hun lidmaatschap schriftelijk (e-mail is toegestaan) op te zeggen. Zo niet, dan wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. 

Lidmaatschapvoordelen

Met uw lidmaatschapskaart (Carte Nationale):

Inschrijfformulier

Hierbij meld ik me aan als ondersteunend lid van de Alliance Française Zoetermeer.

  De contributie bedraagt slechts € 20,00 per persoon per jaar.

  Aanmelding voor

  Uw Voorletters en Roepnaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw Straat en huisnummer (verplicht)

  Uw Postcode en Woonplaats (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (mobiel) (verplicht)

  Uw E-mail adres (verplicht)

  Woonplaats

  Hoe bent u in contact gekomen met de Alliance Zoetermeer?

  Noot: Bij elke aanvraag sturen wij een email ter bevestiging. Het komt voor dat onze reactie op uw aanvraag in uw "spam" box terecht komt.