Cultuur en agenda

Activités Culturelles - Culturele activiteiten

We houden u zo spoedig mogelijk op de hoogte als we weer activiteiten kunnen organiseren.

De algemene ledenvergadering met daarna de film. vrijdagavond 22 oktober 2021 in de Carrousel. Om half acht nemen we snel het afgelopen seizoen door. Om acht uur start de film. Koffie en thee staan klaar.

Franse middag, tevens nieuwjaarsbijeenkomst in de Reestlandhoeve. Met een rondleiding door de wijngaard, wijnproeverij, muziek en aangename gesprekken. Het wordt zaterdag- of zondagmiddag. U mag hieronder kiezen voor 29 of 30 januari vanaf 14:00 uur
Hoofdweg 21 Balkbrug.
Op zaterdagmiddag sluiten wij aan bij een bestaande rondleiding. Op zondagmiddag willen ze speciaal voor ons wel een rondleiding maken maar dat kost dan extra.
    Eindelijk Micheline van Hautem en Erwin van Ligten. Ze komen alsnog op zondagmiddag 27 maart 2022 in de Gashouder te Dedemsvaart.
    Om 15:00 uur. Als u via de Alliance Française komt hoeft u geen kaartje te kopen. Parkeren kan op Langewijk 62 in Dedemsvaart.

    Fréderic Dorfmann komt met zijn nieuwe programma: “Si c’était à recommencer” op  vrijdagavond 8 april 2022 in de Spinde in Dalen. Wettringerlaan 1