Cultureel programma

Cultureel programma Alliance Française Kennemerland

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils. Theaterstukken, chocoladeworkshops, spelletjesavonden, noem het maar op!

Na bijna twee cursusjaren zonder culturele avonden zijn we blij mooie plannen voor het volgende cursusjaar te kunnen aankondigen. U zult begrijpen dat er nog steeds onzekerheid bestaat over wat wel en niet kan, maar we nemen de gok en eind juni hopen we ons nieuwe uitgebreide culturele programma voor seizoen 2021-2022 te kunnen aanbieden. We onderzoeken daarbij de mogelijkheid de avonden te streamen om het ook vanuit huis te kunnen volgen. Ook hebben we met de Filmschuur in Haarlem afspraken gemaakt om in het voor- en najaar een actuele Franstalige film met inleiding voor de cursisten van de Alliance te organiseren.

Wij zullen de culturele activiteiten cursusjaar 2021-2022 spoedig publiceren.

Overige culturele activiteiten

Onze overkoepelende organisatie Alliance Française Pays-Bas (AFPB) houdt een landelijke agenda bij met culturele activiteiten, zoals reizen. Op de website wordt ook verwezen naar de lokale afdelingen van Alliance Française en de culturele activiteiten die door hen worden georganiseerd.