Cultureel programma

Cultureel programma Alliance Française Kennemerland

Ieder seizoen verzorgen wij een aantrekkelijk programma met voor elk wat wils. Theaterstukken, chocoladeworkshops, spelletjesavonden, noem het maar op!

In verband met de coronamaatregelen kunnen wij helaas momenteel geen activiteiten organiseren voor het cursusjaar 2020-2021. Maar wij hopen spoedig weer een mooi cultureel programma voor u in elkaar te zetten en zullen dat als de omstandigheden het weer toelaten hier bekend maken.

Overige culturele activiteiten

Onze overkoepelende organisatie Alliance Française Pays-Bas (AFPB) houdt een landelijke agenda bij met culturele activiteiten, zoals reizen. Op de website wordt ook verwezen naar de lokale afdelingen van Alliance Française en de culturele activiteiten die door hen worden georganiseerd.

Une Nuit Française - anderhalvemeterconcerten.nl

Une Nuit Française zou op zaterdag 17 april plaatsvinden, maar is helaas uitgesteld. Wij delen graag informatie over het evenement zodra er een nieuwe datum bekend is gemaakt. Dit belooft een muziekale avond met Franse werken op bariton, harp, en viool. Georganiseerd door anderhalvemeterconcerten.nl.