Frans voor het bedrijfsleven

De Alliance Française heeft een gedegen ervaring op het gebied van cursussen Frans voor het bedrijfsleven. Ten behoeve van bedrijven en instellingen die zaken doen met Frankrijk of Franstalige landen biedt de Alliance Française tegen een redelijke prijs cursussen van hoge kwaliteit die geheel zijn aangepast aan de specifieke behoeften.

Intensief Frans

Deze cursus is bestemd voor degenen die in korte tijd een bepaald niveau in het Frans willen bereiken. De cursus wordt geheel in overleg samengesteld met de cursist(en), uitgaande van de door het bedrijf/de instelling aangegeven eisen c.q. wensen. De cursustijden, het aantal uren per week en het totaal aantal uren worden eveneens in overleg bepaald. De cursus kan op zeer korte termijn op elk gewenst tijdstip aanvangen.

Frans à la carte

De behoeften van bedrijven en instellingen met betrekking tot de Franse taal lopen sterk uiteen. De Alliance Française verzorgt cursussen op maat, individueel of in groepjes tot 10 deelnemers, in alle branches van het bedrijfsleven: technisch-commerciële cursussen, economisch-juridische cursussen. De cursus kan bijvoorbeeld toegespitst worden op telefoonverkeer in combinatie met Franse gewoonten in het zakendoen, etc. Het programma, de cursustijden en aantal uur per week worden in overleg met de betreffende instelling bepaald. De cursussen worden verzorgd door gespecialiseerde docenten.

Kosten van de boven beschreven cursussen:

1 deelnemer € 65 per deelnemer per uur
2 deelnemers € 35 per deelnemer per uur
3 deelnemers € 25 per deelnemer per uur
4 deelnemers en meer (max. 10) € 20 per deelnemer per uur met een maximum van € 100 per uur

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief lesmateriaal en geluidsmateriaal, exclusief reiskosten, en gaan uit van een cursus in bedrijfslocatie. Neem contact op met de Alliance Française voor uw specifieke wensen.