facebook instagram website linkedin 

Finies les nuits blanches de décembre 2023, grand temps de vous revoir en janvier 2024 !

Les participants des cours et les profs, tous nos vœux de bonheur vous accompagnent. Que cette anneé soit synonyme d'accomplissements en français et de succès mérités !

Theaterweekend

Vrijdag 26 januari 20.00u. bent u heel welkom in het Verhalenhuis in Haarlem-Noord om de voorstelling Vive la Chanson van Britta Maria bij te wonen. Op zondagmiddag 28 januari 15.30u zijn onze eigen docenten Josje en Thomas er met een Atelier Chansons over Serge Gainsbourg. Beide activiteiten zijn in het kader van het Nationaal Theaterweekend 2024 bijzonder scherp geprijsd (resp. € 10,- en 3,-)
Tijdens het Theaterweekend is Alliance Française Kennemerland aanwezig in Het Verhalenhuis en biedt u de gelegenheid vragen te stellen en inschrijvingen te doen.
U kunt zich inschrijven voor het tweede semester van Algemene Cursus A of B;
Er zijn ook nog enkele plaatsen in de Ateliers voor de liefhebbers van Philosophie, Chansons, Street Art en Littérature. Deze Ateliers kunt u ook per avond/middag reserveren.

Zondag 28 januari 14.00-18.00u,
Het Verhalenhuis, van Egmondstraat 7, Haarlem

Tweede Semester

In de week van 12 februari start voor de Algemene Cursussen A en B het tweede semester. Er zijn enkele cursussen waarvoor u zich nog kunt inschrijven. We starten op maandagavond met een nieuwe cursus A1-2, locatie Verhalenhuis. Dat is een uitgelezen cursus voor deelnemers die hun Frans willen opfrissen voor de zomer van 2024.

Chansons

Met haar ontwapenende chansons – in Nederlands en Frans – doet Annemarie Brijder opgewekt pogingen de wereld een beetje beter te begrijpen. Met humor, lichtheid en hier en daar een felle uithaal neemt ze haar publiek mee in haar zoektocht. De Singer-Songwriter wint prijzen op kleinkunstfestivals en treedt op in Frankrijk en Nederland. En nu is ze bij ons te gast in Hart-Haarlem!
Vrijdag 1 maart 20.00u

Atelier Crêpes

Een heerlijke ontspannen middag of avond crêpes bakken is als een culinaire verkleedpartij!
Carole van Crêperie Ti Bisou deelt met u, in het Frans, de recepten uit haar jeugd.
Met uw lesgroep of vrienden leren hoe je een Bretonse crêpe maakt is een bijzondere ervaring! De data volgen zo snel mogelijk, let op de site.

Twee Vacatures

Alliance Française Kennemerland is op zoek naar een secretaris en een cursuscoördinator. De eerste functie is overwegend bestuurlijk en administratief, de tweede functie betreft vooral communicatie. We bieden een enthousiast team van een voorzitter, penningmeester, cultuurcoördinator en een webmaster. Allen vrijwilligers die de organisatie een warm hart toedragen en willen laten groeien tot een bloeiende stichting. Lijkt het u iets om daar deel van uit te maken? Neem dan contact met ons op!

Stuur deze Nieuwsbrief door aan uw vrienden s.v.p.

facebook instagram website linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet