Inschrijven

Inschrijven als cursist en/of lid

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor de cursussen Frans die wij aanbieden op de Alliance Française Zoetermeer. De cursussen zijn in overeenstemming met de niveaus van het ERK. Bedrijfscursussen en privélessen zijn maatwerk en hiervoor kunt u contact opnemen met onze cursusleidster.

Daarnaast is het mogelijk om uzelf aan te melden als lid. Dat kan zijn omdat u geen lessen wil volgen maar wel graag betrokken blijft of omdat uw partner of een vriend actief is op onze vereniging. U kunt als lid kosteloos deelnemen aan onze culturele soirées, kosteloos of met reductie gaan naar culturele activiteiten op andere vestigingen van de Alliance Française en gebruik maken van Culturethèque. Als cursist kunt u zich ook aanmelden als lid indien u onze taalvereniging meer zou willen steunen. Het lidmaatschap is geldig gedurende een cursusjaar en kunt u jaarlijks opnieuw aanschaffen. Op de pagina ‘Afrekenen’ bij notities kunt u aangeven voor welk cursusjaar dit is.

Details over informatieavond, taalniveaus, taaltesten, les data, lestijden, lesboeken, flexibel wisselmogelijkheid van niveau, online en fysieke lessen, docenten, culturele soirées, et cetera kunt u vinden op onze website.

Wanneer u zich voor een cursus aanmeldt kunt u op de pagina ‘Afrekenen’ bij notities aangeven wat uw vooropleiding Frans is en hoe u onze taalvereniging gevonden heeft. Soms hebben we meerdere groepen of fases per niveau en met uw informatie kunnen we u proberen te plaatsen in een groep die zo veel mogelijk aansluit aan uw niveau. Als u voor een DELF/DALF-training kiest kunt u ook bij ‘notities’ aangeven op welk niveau u dit wenst te volgen. Mocht u verder nog iets anders willen delen, dan kunt u dat ook bij notities schrijven. Ook als u zich herinschrijft kunt u dat hier aangeven.

Cursus op locatie

Cursus online

Lidmaatschap

Nog even dit

Bij inschrijving gaat u akkoord met de onderstaande punten:

  1. Over de ontwikkelingen binnen de Alliance Française Zoetermeer kun je via onze digitale nieuwsbrief, ‘Entre Nous’ op de hoogte blijven.
    Een link om je te abonneren op de Entre Nous staat onder de pagina. Je kunt jezelf altijd uitschrijven van deze nieuwsbrief.
  2. Door je voor een cursus in te schrijven ben je automatisch lid van de Vereniging Alliance Française Zoetermeer. Het lidmaatschapsbedrag is onderdeel van het cursusgeld.
    Het lidmaatschap is geldig gedurende een cursusjaar en kunt u jaarlijks opnieuw aanschaffen. Op de pagina ‘Afrekenen’ bij notities kunt u aangeven voor welk cursusjaar dit is.
  3. De Alliance Française Zoetermeer legt de door mij verstrekte gegevens vast. Deze gegevens staan ter beschikking van de cursusleiding, mijn docent en het bestuur. De Alliance Française Zoetermeer vernietigt mijn gegevens 2 jaar nadat ik met de opleiding ben gestopt of mijn lidmaatschap heb beëindigd. Ik ben daarmee akkoord. Ik ben bekend met het privacy statement van Alliance Française Zoetermeer op de internet site.
  4. Tijdens bijeenkomsten van de Alliance Française Zoetermeer kunnen foto’s worden genomen waarop ik zichtbaar ben en die worden geplaatst in nieuwsbrieven en/of de internetsite. Ik ben daarmee akkoord.