Cursusaanbod 2020 - 2021

Welke cursus moet ik kiezen?

Wilt u graag een cursus Frans gaan volgen, maar heeft u geen idee welk niveau u nu heeft? Wij bieden een gratis instaptest aan. De test bestaat uit diverse vragen die het niveau bepalen. De Alliance Française in Zeeuws-Vlaanderen biedt verschillende cursussen aan op meerdere niveaus. 

Aanmelden voor een cursus kan door contact op te nemen met de coördinatrice de Cours:
Monique Zwaanswijk, 0115-614880 of Bureaucygna@hotmail.com.

De Alliance Française volgt voor het indelen van de cursusgroepen de richtlijnen van het Europees Referentiekader voor talen. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

Examens DELF en DALF

Het is mogelijk ook in Nederland deel te nemen aan de examens voor de officiële en internationaal erkende diploma’s DELF en DALF. Deze examens worden twee maal per jaar georganiseerd door de Alliance Française in Den-Haag. Deze is aangewezen als het examencentrum voor Nederland. De Alliance Française de Walcheren kan in de periode voorafgaand aan de examens eventueel speciale cursussen organiseren, waarin cursisten zich in een kleine groep op deze examens kunnen voorbereiden. Deze cursussen zijn in beginsel ook toegankelijk voor anderen dan de eigen cursisten. Voorwaarde is wel dat zich voldoende deelnemers aanmelden voor deze trainingen. 

Informatie kunt u verkrijgen bij de Directrice des cours Monique Zwaanswijk.
Telefoon 0115-614880  of stuur een bericht.