Word Ami(e)

Word Ami(e)!

Liefhebbers van de Franse taal en Cultuur zijn van harte welkom bij de Alliance Française Kennemerland.

Alle ingeschreven cursisten maken deel uit van de Cercle d’Amis en ontvangen een Carte nationale. Heeft u zich niet ingeschreven voor een cursus maar wilt u wel onze culturele activiteiten bezoeken, Franstaligen en Francofielen ontmoeten, dan is Ami(e) worden van de Alliance Française een goede manier.

Waarom zou u Ami(e) worden?

Via de Nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het actuele culturele programma en van Frans georiënteerde activiteiten in de regio.

Voor een contributie van 45 euro ontvangt u als Ami(e) de persoonsgebonden Carte Nationale, waarmee u doorgaans gratis de culturele activiteiten kunt bijwonen zowel bij de eigen Alliance als bij de andere afdelingen, zelfs in het buitenland. Voor bijzondere activiteiten geldt een speciaal tarief.

De Alliance Française Pays-Bas gaat overstappen op een zogenaamde carte numérique (digitale pas) op uw telefoon, die op dit moment in Apeldoorn wordt getest en hopelijk snel bij ons wordt ingevoerd. Intussen kunnen wij natuurlijk op onze lijsten zien dat u cursist of ami(e) bent, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u bij een culturele avond geen kaartje kunt laten zien.

*Het seizoen loopt van 1 september tot en met 31 augustus.

*Cursisten zijn Ami(e) voor de duur van de cursusseizoen.

*De betaling van de contributie voor Ami(e) kunt u doen via onze online Boutique voor het product Ami(e). Klik hier om naar onze Boutique te gaan.

Met uw lidmaatschapskaart (Carte Nationale):