Boutique

Om u in te schrijven voor een cursus kiest u de door u gewenste cursus, plaatst u die in de winkelmand, vult u daar het formulier in met uw gegevens en betaalt u met iDeal. Wij bevestigen vervolgens uw voorlopige inschrijving.

Helaas worden ook wij in deze tijd als stichting geconfronteerd met prijsverhogingen. Wij zijn daarom genoodzaakt om voor een 24 avonden cursus de algemene prijs te verhogen van €305,- naar €330,-. Per saldo komt dit er op neer dat u per avond ongeveer €1 meer betaalt.
Dat u ten opzichte van het cursusjaar 2021-2022 €25 meer gaat betalen heeft te maken met het feit dat wij voor het cursusjaar 2021-2022 een eenmalige coronakorting van €25,- hebben gegeven, waardoor de prijs voor dat cursusjaar op €280,- uitkwam. Al onze andere prijzen zijn dienovereenkomstig aangepast.

Zodra er voldoende deelnemers ingeschreven zijn om de cursus door te kunnen laten gaan, krijgt u van ons bericht met alle details over de cursus waarvoor u bent ingeschreven (docent, planning cursus- en vakantiedagen). Dit gebeurt uiterlijk één week voor het begin van de cursus. Als de cursus niet kan doorgaan wordt het cursusgeld meteen gerestitueerd.

Voor de volgende cursussen is de prijs op aanvraag en deze cursussen kunnen daarom niet via de Boutique worden afgerekend: Nader overeen te komen online cursussen, Zakelijk Frans, (DELF) Examentraining, en Frans voor de basisschool. Neem voor deze cursussen contact op met de cursuscoördinator via cursus.kennemerland@afpb.nl.

N.B.: Voor de iDeal betaling maken we gebruik van de diensten van ‘Mollie Payments’ die via een veilige verbinding tussen onze site en uw bank de betaling uitvoert.

Toont alle 8 resultaten