Boutique

Om u in te schrijven voor een cursus kiest u de door u gewenste cursus, plaatst u die in de winkelmand, vult u daar het formulier in met uw gegevens en betaalt u met iDeal. Wij bevestigen vervolgens uw voorlopige inschrijving.

Ondanks de niet aflatende inspanningen van onze docenten was dit coronajaar de gebruikelijke ontspannen sfeer van de fysieke lessen niet altijd mogelijk. Alliance Kennemerland biedt dan ook een tijdelijke korting aan op de cursusprijs van 25 euro voor het cursusjaar 2021-2022 en we hopen op een mooi nieuw seizoen met vele vertrouwde en ook veel nieuwe gezichten. De korting is al verwerkt in onderstaande cursusprijzen.

Zodra er voldoende deelnemers ingeschreven zijn om de cursus door te kunnen laten gaan, krijgt u van ons bericht met alle details over de cursus waarvoor u bent ingeschreven (docent, planning cursus- en vakantiedagen). Dit gebeurt uiterlijk één week voor het begin van de cursus. Als de cursus niet kan doorgaan wordt het cursusgeld meteen gerestitueerd.

N.B.: Voor de iDeal betaling maken we gebruik van de diensten van ‘Mollie Payments’ die via een veilige verbinding tussen onze site en uw bank de betaling uitvoert.

Voor de volgende cursussen is de prijs op aanvraag en deze cursussen kunnen daarom niet via de Boutique worden afgerekend: Nader overeen te komen online cursussen, Zakelijk Frans, (DELF) Examentraining, en Frans voor de basisschool. Neem voor deze cursussen contact op met de cursuscoördinator via cursus.kennemerland@afpb.nl.

Toont alle 7 resultaten