|
|
|
ZOMER 2020
Onze sponsoren
In deze nieuwsbrief willen we een aantal van onze sponsoren (en 1 partner) in het zonnetje zetten.
|
Zij ondersteunen het cultureel programma, zodat de AF 't Gooi - Almere allerlei leuke en leerzame evenementen kan organiseren. Natuurlijk willen we daar graag mee doorgaan, ook al zal dat voorlopig in aangepaste vorm zijn. We houden u middels de bulletins en de website op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen betreffende ons cultureel programma. En wat dat betreft hebben we een nieuwtje, want er is weer een live-evenement! Weliswaar het laatste van seizoen 2019-2020, maar hoe leuk om elkaar weer/nog even te zien, voordat het cursusjaar sluit.
Meer hierover vindt u hieronder in de nieuwsbrief.
|
Soyez prudent et en bonne santé, take care and stay healthy, blijf voorzichtig en gezond.
|
|
|
|
|
|
|
Christophe Chaplet,
troubadour de la chanson, neemt u mee op een tour de chant. Hij schrijft zijn eigen chansons en zingt Brassens, Brel, Bobby Lapointe, Gainsbourg, Ferré, Trénet, Vian en anderen. Hij is winnaar van de 'prix du public' van het Concours de la Chanson Alliance Française' en hij heeft het Concours gepresenteerd in 2015 en 2017 in Theater Dilligentia. Maandelijks organiseert hij samen met Het Torpedo Theater in Amsterdam: 'Le salon des chansons'.
|
|
Donderdag 18 juni om 19:00u bent u welkom om mee te zingen met Christophe en het Chorale tijdens een openluchtuitvoering in Naarden
|
De locatie krijgt u van Christophe als u zich aanmeldt, evenals een lijst met de nummers die gespeeld zullen worden. Vol = vol, dus meld u op tijd aan op
|
|
|
|
|
|
Le Temps Retrouvé
Pierre Pascal Bruneau is bij velen van u bekend, omdat hij regelmatig presentaties geeft voor de AF 't Gooi - Almere. Hij bezit de enige echt Franse boekhandel in Nederland, die gevestigd is in Amsterdam. Pierre Pascal en zijn medewerkers adviseren u graag bij de aankoop van, voor uw niveau, geschikte boeken. U kunt online of telefonisch bestellen.
|
|
|
|
|
|
NIEUWE SPONSOR
Le Fournil de Sébastien
Vingerlikkend lekker zijn de croissants, "Pain au Chocolat" en "Tarte au Citron" van Le Fournil, maar ook voor een "baquette tradition" kunt u bij deze zeer fameuze bakkerij terecht op de Gijsbrecht in Hilversum of in een van de andere bakkerijen in Amsterdam en Amstelveen. Wilt u vanwege Corona liever niet de winkel in dan kunt u via de webshop bestellen, betalen en uw bestelling op een afgesproken moment buiten de winkel ophalen.
|
|
|
|
|
|
Zorba de Griek
Het Griekse restaurant van Yvonne en Thanasis is al jaren een begrip in het Gooi. U waant zich even in Griekenland als u te gast bent bij deze twee. Heerlijk eten en een gezellige ambiance maken uit eten gaan een feestje. Door de Coronacrisis is alles natuurlijk anders nu, maar u kunt eten bestellen en afhalen of laten bezorgen.
Per 1 juni is het restaurant weer open. Reserveert u ook een plekje?
|
|
|
|
|
|
Cinquième Sens Northern Europe
Anna Sabidussi heeft vele jaren internationale ervaring als directeur van een innovatie- en ondernemingscentrum en als strategisch expert bij bekende bedrijfsopleidingen en universiteiten. Als bekroond professor biedt zij in haar opleidingen een dynamische, moderne en diepgaande aanpak van kennisoverdracht voor de verhoging van creativiteit. Zij heeft binnen diverse creatieve sectoren adviserende werkzaamheden verricht vanwege haar inzichten in superieure bedrijfsprestaties en strategie. Anna is professor International Business, directeur van Cinquième Sens Northern Europe (5SNE) en oprichter & president van Scent Academy
|
|
|
|
|
|
|
SPONSOR
Breathe with Ece
Het is een tijd vol spanning en onzekerheden en dat heeft effect op onze (geestelijke) gezondheid. Het op een goede manier ademhalen is heel belangrijk om spanning en onrust weg te nemen of te voorkomen. Vaak heeft u zelf niet in de gaten dat u niet goed ademhaalt, maar door het aanleren van nieuwe technieken, kunt u aangenaam verrast worden. U kunt uw energieniveau verhogen en een diepe ontspanning bereiken. Ece helpt u daarbij. Ze geeft 1 op 1 training online en binnenkort ook weer op locatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Savvas Papmarkou
Chef Savvas is gespecialiseerd in lekker eten. Voor een heerlijk Frans diner draait hij zijn hand niet om, maar hij tovert net zo makkelijk een Italiaanse, Spaanse of Griekse maaltijd op tafel. Savvas is "chef de cuisine" van de Blaercom waar hij de catering verzorgt en binnenkort ook weer kookcursussen gaat geven.
|
Wilt u een etentje geven voor meer dan 10 personen bij u thuis (in de tuin) voor een verjaardag, huwelijk of gewoon zomaar?
|
Chef Savvas organiseert het voor u!
|
|
|
|
|
|
|
SPONSOR
Improvance
Improvance helpt organisaties bij de prestatieoptimalisatie van hun kernprocessen. Met onze diensten en producten geven we u handvatten voor het opbouwen van een datagedreven bedrijfscultuur. We bieden het goede van traditionele Business Intelligence, aangevuld met moderne selfservice mogelijkheden en de nieuwste Microsoft BI technologieën.
|
|
|
|
|
|
Un GRAND merci à tous nos partenaires! A BIG thank you to all our partners!
|
|
|
|
|
|
|
|
|