Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concert Caroline Rutten (winnares concours de la chanson)

november 5 | 15:00 - 18:00

In het programma ‘C’est ma vie’ brengt zangeres Caroline Rutten de mooiste Franse klassiekers op geheel eigen wijze tot leven. Laat je meevoeren op een muzikale reis waarin chansons van onder andere Aznavour, Brel en Piaf ten gehore worden gebracht. Daarnaast zullen enkele pareltjes van het Nederlandse lied en vertalingen hiervan naar het Frans voorbijkomen. Aan de hand van de muziek in het programma ‘C’est ma vie’ verhaalt Caroline over de betekenis die deze chansons hebben in haar leven. Caroline wordt begeleid door haar band bestaande uit Dirk Overbeek op accordeon, Hugo Filius op piano en Floris-Jan van den Berg op contrabas.

In 2019 won Caroline Rutten de 35e editie van het Concours de la Chanson Alliance Française. Sindsdien vertolkt ze samen met haar band het chanson door heel Nederland en België. Daarnaast heeft ze afgelopen jaar onder andere getourd met The Legends en heeft ze het podium mogen delen met Willeke Alberti.

In november brengt Caroline haar debuut EP ‘C’est ma vie’ uit, waarin ze een brug slaat tussen het Franse chanson en het Nederlandse luisterlied. In aanloop daarvan zullen de komende tijd enkele singles worden gereleased die te beluisteren zullen zijn op Spotify. Houd haar website en socials dus goed in de gaten!

Gegevens

Datum:
november 5
Tijd:
15:00 - 18:00

Locatie

Theater Den Enghel
Grote Markt 19
Bergen op Zoom, 4611 NS
+ Google Maps