Inschrijven

Info-avonden & inschrijven

Info-avonden?
Op maandag 7 en maandag 14 september 2020 vinden de info-avonden plaats tussen 18.30 en 20.30 uur. Iedere belangstellende krijgt een kort gesprek met een van onze docenten. Op basis hiervan wordt bepaald welke groep voor u het meest geschikt is.

De info-avonden vinden plaats op de cursuslocatie. U hoeft zich er niet voor op te geven, maar kunt gewoon binnenlopen.

Ook kunt u alvast zelf uw niveau testen op https://savoirs.rfi.fr/fr/testez-votre-niveau-de-Francais. U hebt nu een aardig idee van uw instapniveau bij onze cursussen. 

Als u zich ingeschreven hebt, ontvangt u na afloop van de info-avonden, in de loop van september de bevestiging van de groep waarin u geplaatst bent. Mochten er niet voldoende inschrijvingen zijn voor een bepaald niveau, dan wordt u telefonisch of via e-mail benaderd door de cursusleiding.

Wat kost het?
Ongeacht het niveau kost de cursus € 240,- exclusief lesmateriaal.

Inschrijven?
Alle betalingen gaan via iDEAL. U hoeft geen apart inschrijfformulier in te vullen. Uw gegevens vult u in als u betaalt met iDEAL via de winkel. De betaling met iDEAL via de winkel is dus tevens uw inschrijving.

Cursuslocatie

Hotel Management School Maastricht
Bethlehemweg 2, 6222 BM Maastricht

Parkeren
Graag uw voertuig parkeren op de (gratis) parkeerplaatsen aan de achterzijde van de Hogeschool en dus niet op de parking van het Kasteelhotel aan de Bethlehemweg. Dan loopt u door naar het Leercentrum (tegenover het witte kasteelhotel, Château Bethlehem).

Komt u met de fiets, dan kunt u die plaatsen in de stalling terzijde van het leercentrum aan de Bethlehemweg.